Mitt armband nu i webbshopen …

Nicole har ikväll fått uppdraget att städa sin garderob vilket hon gör bäst genom att samtidigt ha med sig sin dator och titta på ”Sex and the city”, Knut ligger på rygg på golvet, hamstern Molly sover och jag fotar lite till webbshopen samtidigt som jag söker beskrivningar på några nya märken som kommer till oss.

På torsdag åker jag till Stockholm för att vara där fram till lördag och för att på lördag åka till min syster i Bologna. Fullt upp med en massa roligheter … Då jag har en syster som har jobbat som model i flera år innan hon fick sina barn så vill jag så klart passa på att fota henne i några nyheter som hinner inte komma till butiken.

Då målet är dock bilder till webbshopen tagna i Bologna på henne så agerar teamet Söderberg/Castellari och kollegan/väninnan kör imorgon till Kungsmässan för att hämta upp denna leverans som annars inte hinner nå till oss i tid. Måste trots allt få med mig en av varje redan på torsdag.

Idag har jag fixat naglar och hår och färgen blev ljus och kall. Love it!

Min mor har lämnat ett paket som skall med till min syster från henne och jag hoppas få med det för hon verkar inte riktigt förstå att jag också har saker som skall med. Jag skall ju trots allt också lämna lite presenter och ha med mig kläder till fotning men packningen får vänta tills imorgon då allt som skall med finns på plats.

Kan säga att den leveransen som kommer imorgon är det många som har väntat på och vissa av er kommer att få ett samtal av oss under morgondagen. Resten kommer att dyka upp på webbshopen under min Bologna vistelse.

Förutom att umgås så blir det jobb i fotning men även i inspiration och i sökandet på några nya märken … Vill verkligen ha några nya italienska märken som inte har någon leverantör i Sverige för att på så sätt få möjligheten att sälja något som inte finns på flera olika webbshopar.

En annan nyhet är att det ser ut som att vi troligtvis kommer att få in ett märke som vi har velat ha lääääänge, ett coolt märke som är trendigt, lyxigt och kaxigt och inget ”made in Italy” (strange =)

Håll tummarna för att vi kommer att se till att mycket är på gång och good things. Vi behöver bara lite flow nu för att förverkliga allt och så är vi i behov av någon bank som tror på oss eller någon som känner för att ge ett lån till två driftiga tjejer. Finns du kanske därute? =)

Italienskt är dock det guldiga armbandet som ni har sett på min handled på många av de korten jag bombarderar er med. Många har frågat efter pris och märke så nu har vi sett till att den finns i vår egna webbshop sedan 15 minuter sedan. Armbandet från italienska märket Bronzallure finner du HÄR.
bracciale-con-maglie-rol.jpg
Jag älskar mitt och har det oftast på mig som ni redan har uppmärksammat.

Avslutar med en tack från Knut som uppskattar så att ni tycker att han ser yngre ut =) Nu skall ha få titta på när matte gör squats här hemma med målet att få upp rumpan någon ynklig mm … =)
DSC_0093
Glöm förresten inte att titta HÄR för några kunder har bytt storlekar och därför finns några av era favorit blusar från Fira nu åter i webbshopen.

4 thoughts on “Mitt armband nu i webbshopen …

 1. Hej

  Skoj att få följa med att få se nya bilder från Bologna och spännande att få se din syster modella i nya snygga kläder…Och ännu mer spännande om du hittar någon/ra italienska leverantör..Jag gillar verkligen att shoppa kläder som ingen annan har på sej…..Jag älskar din blogg och din och Jessicas butik….
  Trevlig resa till Stockholm och Italien
  Kram Nettan

  1. Tack snälla Nettan =)
   Nu är det jag som fotograf så inga Vogue bilder direkt men roligt att få lite bilder tagna i Italien i webbshopen då de kläder hon skall fotas i är just därifrån =)

 2. Hoppas verkligen att du kommer hinna njuta av din semestertripp också ;-)
  Ha en underbra resa!!
  Ska bli spännande att följa dig här via bloggen!!
  Kram

  1. Det skall jag verkligen se till att göra Jessica <3 Hoppas på underbara bilder från min hemstad <3 och quality time med min syster och syskonbarn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *