Flowers …

Vilken mysig dag som startade med att jag var på jobbet redan vid 7.45 för att börja packa alla ordrar som hade kommit in och för att sedan möta upp Nicole och underbara Carro (som skall jobba hos oss 2 dagar i veckan framöver) för lite frukost innan butiksöppning.

Vi satt ute och njöt av solens strålar. Nicole cyklade sedan hem, träffade sin kompis Linn som hon gick till badhuset och så var det jobb för min del.

Som ni såg i förra snabba inlägg i bloggen kom påfyllning från Fira och så fick jag blomsterbud.

Jag erkänner att jag älskar att få blommor levererade till jobbet, speciellt när jag minst anar …

Färgglada blommor då vi går mot vår/sommar och mot färg men egentligen, om jag får fritt välja, älskar jag vita rosor med grönt i … Rosa är ok också men vitt&grönt är helt klart mina favorit färger på blommor.
DSC_0013
DSC_0014
Trots att klockan är bara 19 känner jag mig redan trött … Something is wrong =)

Kanske beror det på vår nya sköna soffa där vi skall ligga ikväll för att titta på ”Let´s dance” och för att sedan somna i vår sköna säng.

Vår fredag kväll blir och är lugn och den är precis som vi vill ha den … <3 Skall du göra något roligt eller blir det en skön hemmakväll?

 

10 thoughts on “Flowers …

 1. Vilken underbar bukett!! Visst blir man extra glad när man får något som man inte förväntat sig :)(önskar det hände mig också någon gång ;) )

  Det blir en lika slapp Fredagskväll för mig. Soffan och Lets Dance är precis lagom efter en lång och stressig arbetsdag..
  Imorgon däremot, tänker jag som vanligt börja dagen med en tidig power-walk! Då får jag energi för hela dagen sen :) Brukar du träna med power-walks, eller kör du bara på gymmet?

  Hoppas du får en mysig kväll :)

  Kram

  1. Skall också köra en PW imorgon och har lovat mig själv att köra de 4 ggr i veckan för jag behöver få det syret som jag inte får på gymmet och/eller i butiken.
   Perfekt även för mig som har hund så jag tycker att PW är bra av olika anledningar …
   Då får vi se vem som är bäst idag på dansgolvet =)
   Kram

  2. Bra att ha en vovve som ”måste” ut, då får man ju motion vare sig man vill eller inte :)

   Vet du om jag kan lägga in en ”profilbild” vid mina kommentarer här på bloggen? Det finns ju en ruta som det ser ut som att man ska kunna ladda upp en bild i, men jag förstår inte hur..? (jag är ju lite oteknisk ioch för sig..hi,hi..) Jag tänkte att det kan vara kul för dig också att ha en bild på den som skriver..det blir ju lite mer personligt då :)

 2. Underbart att få blommor i all vardagsstress :) Jättefin bukett! Vill också bara säga att jag är glad som hittade hit till din blogg/Instagram och thelittleshowroom.se Du är verkligen en fantastisk kvinna som inspirerar :) Många fina tips har man också fått ta del av under er vistelse i Rhodos, dit även vi åker om tre veckor. Ikväll myser även vi framför tv:n – Lets Dance, fredagar är lika med familjemys hos oss, alltid :) Kram!

  1. Tack snälla Jeanette, blir alltid så glad över sådana ord.
   Nu såg vi inte så mycket själva men hoppas att ni turistar lite mer än vad vi själva gjorde =) men vi lyckades med att vila vilket var precis vad vi behövde …
   Ja, nu tittar vi på Let s dance!
   Kram!

 3. Jättefina blommor du fått, sånt blir man glad av:) Jag är oxå glad att jag hittade din blogg/instagram & theshowlittlesroom.se :-) Du är en fantastisk kvinna som inspirerar & ger många bra tips:)
  Ohh såå mycke fiina kläder som ni har & som även har landat hemma hos mig =) hihihi..
  Vi sofftar oxå framför tv-n och tittar på lets dance… Dom är så otroligt duktiga :)
  Kramizarr!

  1. Tack Pia! Ja, du har fått några leveranser från oss =) och roligt att du är nöjd …
   Vi skall nog rösta på Benjamin för om duktigast skall vinna så är det nog inga större tveksamheter på vem som förtjänar statyn =)
   Kram

 4. Är ett par dagar sedan det var fredags men vill bara tillägga att det blev tacofredag med Let´s dance för oss också :-)
  Försöker bara vara de veckorna när vi har våra barn och landar gärna i soffan på fredagarna. Då minstingen gärna ser Let´s dance så får det bli det ;-)
  Underbar blomsterbukett!!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *