City Laser, The Little Showroom & Blacivy …

I måndags kväll innan jag tog tåget vidare stannade jag i Göteborg för lite botox. Min väninna Jenny äger och driver denna underbara klinik mitt i centrala Göteborg så var fjärde månad åker jag till henne för att få bort några rynkor på pannan. Ytligt och helt ok för min del. Har verkligen ingen moralisk dilemma i detta och älskar känslan när det är gjort.

Många tycker detsamma men vågar inte skriva det, i do =) Har ju redan skrivit om sådant tidigare så jag har väl nog redan fått någon slags ”stämpel” gissar jag angående detta. Förutom botox, fillers finns en mängd olika behandlingar på City Laser.

För 1 1/2 år sedan gjorde jag en sk. fraktionerad laserbehandling i ansiktet som jag skall göra om när jag kan stänga in mig i ett par dagar =) och så skall jag boka att Jenny eller den underbara sjuksköterskan som jobbar där tar bort mina åderbrock på benen … Kan man få bort dem så tycker jag att det är välkommet att göra det, de gästerna vill jag helst inte ha på min kropp =) även om jag har mycket annat som är värre och som jag måste acceptera.

Är du nyfiken på kliniken och på vilka behandlingar så har du länken HÄR. Min väninna Jenny är helt underbar så du kommer att vara i goda händer och har du frågor kring de olika behandlingar tveka inte att ringa … Hon har precis fått sin tredje bebis men så service minded som hon är ringer hon alltid upp …
DSC_0169
Hos Jenny på kliniken köper jag även mina favorit krämer från LA. Märket heter Dr Obagi som du kan läsa om HÄR. Fantastiska krämer som verkligen lyckas göra en skillnad då de arbetar på ett helt annat sätt än många andra. Något dyrare men väl investerade pengar om man nu tycker att ny hud är en investering =) Ring till kliniken för pris information.

Hittade även lite info på youtube. Lyssna HÄR om du vill veta mer …. Ni är några läsare som vill ha tips på hudvård och smink så jag kände att jag ville dela med mig då detta märke finns inte att köpa på vanliga ställen och då den lyckas verkligen åstadkomma något.

Nöjd med min botox tog jag tåget vidare för lite jobb och lite nöje. Nu befinner jag mig i denna stad
DSC_0048
DSC_0052
Medan jag är här så har jag lagt ut lite nytt i webshopen. Den här svarta kjolen gillade jag direkt och en som kommer att göra mig glad året runt. Sällan vi finner kjolar på inköp så glad när man hittar en som passar i olika sammanhang. Priset är 499:- och jag har storlek S på bild. Den finns HÄR.
IMG_1886

Detta inlägg blir verkligen en länk inlägg men roligt att kunna tipsa om mer än sin egen webshop. Just därför vill jag uppmärksamma sist men absolut inte minst en av mina vänner som fyllde år och som tillsammans med några andra killar har lanserat sitt eget märke. Förutom detta jobbar han som model för NY största model agentur och figurerar ofta i de stora mode magaziner. Då branschen är hans business så han har verkligen ”good taste” och fått inspiration från de stora namnen.

Titta in HÄR och det som är roligt är att denna hemsida är både för killar & tjejer vilket vår egen inte är … ännu =) Coola kläder och jag har blivit lovad en t-shirt som jag bara älskar!!! Följ på facebook och instagram om du älskar mode och kläder samt proffsiga bilder (sådana som vi själva inte levererar än =)
IMG_2082
Nu skall jag njuta av en skön kväll med vacker utsikt och läsa … Skall göra minst möjliga denna kväll och somna tidigt …

Imorgon är jag hemma vid 16 och så kommer min lilla … Lite konstigt denna vecka men jag är sådan att jag inte vill missa 2 dagar så vi kompenserar alltid upp <3

Önskar dig en trevlig kväll …

5 thoughts on “City Laser, The Little Showroom & Blacivy …

  1. Tycker mig känna igen huset på bilden…. På besök i skåneland kanske???
    Hoppas du hade en lugn och skön kväll!!!

  2. Nämen!
    Det ser ju ut som mina ”hemtrakter” i Landskrona :)
    Strandpaviljongen, huset är privatägd används till plastikkirurgi (egen erfarenhet).
    Mysigare ställe får man leta efter, hoppas du hade en trevlig stund där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *