Inköp & Clarion Post …

Klockan 730 var jag i butiken denna morgon för att packa ordrar och när Jess kom en liten stund senare så fixade vi till det sista för att köra till Göteborg där vi hade inköp hos en ny leverantör som har bland annat några underbara franska märke. Ibland förlitar man sig mer på en GPS app istället för sina ögon =)
IMG_1591
Vi la en order för hösten på detta för oss nya märke från Paris och så blev si så glada över att ha hittat två urläckra stövlar som också kommer i augusti/september.

Details in gold <3
DSC_0134
Ett fantastiskt showroom i centrala Göteborg.
DSC_0127
Trots att det inte var menat drogs mina ögon av en jacka och så var vi bara ”tvungna” att köpa in detta urläckra märke till hösten. I really LOVE this!!! Den kommer att kosta 2998:- för dig som vill redan nu planera höstens inköp …  Byxorna är från 2W och finns HÄR.
IMG_1596
Väldigt nöjda med alla vara inköp på märken som kanske inte syns i var och varannan webbutik åkte vi till Clarion Post för lite kaffe och möte.
DSC_0146
DSC_0142
DSC_0195
Här tror Jess att jag fotar henne men det är mina byxor som stod i fokus … =)
DSC_0155
Till slut tog jag dock kort på ”henne” =)  Den söta hoodien finns HÄR:
DSC_0185
DSC_0194
Moi i tisha från Tigha HÄR och byxor från 2W (länk ovan)
DSC_0193
Vi hade båda gärna stannat kvar, tagit fram var sin bok och myst där med kaffe och ord men verkligheten kallade så vi körde till DHL för att lämna in ordrarna som vi ville skulle åka iväg idag och för att hämta våra första Patchwork mattor som inom några dagar skall fotas och läggas in i webshopen.

Nu skall jag hoppa in i duschen för det är snart dags för tåget igen. Den här gången blir det dock inte Stockholm och ikväll skall jag prata och lyssna om bland annat sådant jag själv hade jobbat med om jag hade fått välja fritt: psyket och då när det blir sjukt …

En intressant kväll väntar snart så en liten arrivederci från mig för tillfället …

2 thoughts on “Inköp & Clarion Post …

  1. Hejhej har ställt denna fråga innan på din förra blogg om du kan hjälpa mig att översätta till italienska

    Lycka är en resa, inte ett mål

    Tack på förhand :))
    PS. Älskar eran webbshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *