20% rabatt på Nordic Feel produkterna !!!

Inlägget innehåller reklam för Nordic Feel genom annonslänkar.

En av mina absolut favoritparfymer som Nicole påstår doftar ”mamma” är den klassiska Clean parfymen som jag själv funderar att köpa igen nu när det i helgen är 20% rabatt på de flesta märken på Nordic Feel.

När jag överraskade min syster köpte mig den nya Tiffany parfymen som jag gillar för sin enkla och fräscha doft men nästan lite för enkel då jag tycker att doften försvinner väldigt fort på mig vilket självklart är av önskemål när man väl köper sig en parfym.

Sist köpta parfymen är dock denna nyhet från Gucci som jag tycker är helt ljuvlig, blommigare och kraftigare (utan att bli för kraftig) och därför alldeles perfekt när man inte vill att doften ska försvinna efter en timma.

Denna och Clean parfymerna som många har som favorit kan jag varmt rekommendera …

Webshopen är fylld med skönhetsprodukter men ytterligare några tips som jag själv har och använder mig av är torrschampot från Balmain. Jag är nämligen den som olikt de flesta andra i n t e tvättar håret dagligen, två ggr i veckan räcker för min del då jag har tjockare hår som inte behöver tvättas oftare än så.

Inte meningen med att blunda på kortet (om jag nu gör det) men då det är min dotter som tog kortet så är det inte riktigt så att jag kan be henne ta om några gånger. Hon tycker inte att det är fotografens fel men ”modellens” fel, dvs. mitt fel om kortet inte blir bra så här i min blog får jag helt enkelt ”gilla läget” om jag ska få något kort på mig själv =)

Tur att de fixade till lite mitt hår igår på Salong Fazli (tack snälla <3) genom att lägga in några extensions från Great Lenghts så nu har jag totalt 80 stycken ca vilket är 110 mindre än vad jag tidigare har haft =)

Rekommenderas som ett plan B att ha hemma och att använda de där gångerna man inte orkar tvätta sitt hårsvall.

När det gäller krämer så använder jag mig av Dr Obagi krämerna som säljs endast på kliniker men ett annat märke jag gillar är Clarins och deras Beauty Flash Balm att använda för att jämna ut rynkorna speciellt under ögonen är en känd produkt som jag tror de flesta som har koll har i sin necessär samtidigt som deras läppglansar är helt fantastico!!!

Titta runt i webshopen för att se om du finner något du behöver köpa på nytt eller testa för du får som sagt hela 20% rabatt fram till söndagen den 16/9 vid köp över 599:- om du anger rabattkoden SUPERWEEK20 (rabattan gäller ej på Olaplex, Maria Åkerberg, Maria Nila samt L´Anza produkterna) men på alla andra de underbara märken du finner just HÄR.

 

 

Happy shopping!

 

 

Hos Salong Fazli med och utan extensions …

Igår när de på Salong Fazli plockade ut mina extensions blev jag glatt överraskad över att det hade både vuxit lite till men framförallt att jag har fått tillbaka mitt tjockare hårsvall vilket var planet när jag började åter använda Great Lenghts extensions hos Fazli.

Utan extensions när jag kom till salongen idag.

Genom att lägga färre vid varje tillfälle och slutat bleka håret så har mitt naturliga hår fått möjligheten att växa ut och jag var så nöjd med min naturliga längd att vi lät den vara så som den är. Fazli la in bara 75 Extensions för att fylla ut på lite extra och voilá blev det exakt som jag ville ha det. Ett tips är att fläta håret när du sover, gör alltid det och en känd rekommendation …

Går du in på min insta story @michelacastellari ser du där dagens resultatet bättre där då jag filmade lite men ska självklart ta några kort när någon kan ta några på mig så att jag slipper vanliga små larviga selfies =)

En puss till min vän Fazli som åkte från Göteborg endast för att fixa till mitt hår då han ska sedan åka iväg i ett par veckor. Tack vännen!!! Du vet att jag hade jagat dig annars =)

Vill du se hur mitt hår såg ut för 1 1/2 år sedan tror jag. Håret var slitet och så valde jag att ha många och långa extensions … Nu vill jag istället ha samma längd som jag har naturligt utan att överdriva längden och vilken skillnad på kvalité på håret från bilderna nedan till de jag tog idag.

Tålamod, ett plan för att låta håret växa ut,  bra produkter, färre extensions vid varje tillfälle, sluta bleka, och en frisör som vet ditt bästa, svårare än så behöver det inte vara =)

Att gå runt med en koppel utan hund …

Att jag har varit lite trött på jobbet idag är kanske inte så märkligt med tanke på att jag vaknade 3 för att sedan ligga kvar i sängen och läsa olika tidningar online tills jag skulle möta upp Tania för att träna kl. 5. Idag hade jag dock stängt i 45 min. (vi kallar det för lunchpaus) för att gå upp en trappa i samma hus och få fransarna fixade av duktiga Emma. Behövde det där avbrottet för att ligga och bli ompysslad lite.

Både hon och Sarah (i Dalsjöfors) är två drivna och duktiga unga kvinnor som kan konsten att sätta fransar för själv hade jag nog bara skadat någon med den där pincetten som man ska sätta fast de med. Vill nog inte ens tänka hur det hade sett ut om jag hade gjort det som ser dåligt =) Så här ser jag ut nu efter ett bad iklädd min underbara morgonrock och tycker själv att det är svårt att tro att jag är osminkad.

Processed with VSCO with m4 preset

IMG_2343 2

När jag kom hem strax efter 18 stod Nicole och lagade kvällens middag för min dotter älskar att laga mat, Kyckling, potatis i ugnen och sås, så otroligt mumsigt och lyxigt att bara sätta sig och äta. Sådant är hon fantastiskt duktig på <3

IMG_2305

Måste berätta något som hände imorse. Mellan Stadsparken och butiken är det kanske 150-200 m. (lite dålig på att gissa distanser) men när jag kom fram till butiken tyckte jag att det lät lite konstigt som om kopplet släpade på marken vilket jag insåg var precis vad det gjorde. Utbrast i en liten ”var är han?” (Knut var nämligen inte i kopplet) till det paret som gick efter mig och fick tillbaka en rätt så rolig och skrämmande kommentar ”du har nog gått så en längre bit”. Sprang till Stadsparken och såg direkt att Knut var kvar där och tittade lite allmänt förvirrad och fundersamt omkring sig för att sedan springa till mig när han hörde att jag ropade hans namn.

Det roliga nu i efterhand är att ett par gick alltså bakom mig och såg en kvinna gå och släpa på ett halsband med koppel på marken utan någon hund i. Vad kan de ha tänkt? ”Hon måste verkligen vilja ha en hund om hon låtsas ha en”?

Det som är en aning skrämmande är att jag vet fortfarande inte varför Knut inte var i halsbandet …

Nu ska jag dock ägna mig åt lite studier och sätta mig in i de case som jag ska få öva på imorgon. Spännande praktiskt övning i förhörsteknik väntar i skolan kl. 10 och på kvällen ska jag på fest med Tania! Temat är ”bad taste” så frågan är vilka kläder jag ska matcha ihop för att passa under detta intressanta tema. Ska bli kul att se vilka kläder övriga gäster har valt. Det väntar dock imorgon och då man ska leva i nuet ska jag nog inrikta mig på det jag ska läsa för att klara övningen.