Morgonträning på Arena Fitness …

Klockan 3 inatt vaknade jag av att ett sms kom från Tania om jag ville träna kl. 5 vilket jag ville så vid 5.15 var vi på Arena Fitness där vi dock idag började med en kopp kaffe som en liten kickstart då jag var vaken sedan 3 och Tania sedan 1. Gissa om jag är trött nu och klockan är bara 11 … Lång dag i butiken för en tröttes väntar idag.

Vi körde armar tillsammans och vi la ut en liten filmsnutt på Instagram @michelacastellari & @pttania.se. Jag har några av de linnen från Juicy Couture Sport om du nu skulle undra.

IMG_2288

IMG_2289

Efter våra armövningar så körde jag lite maskiner och så Tania men vi var inte ens på samma ”område”, så stort är det på detta fantastiska gym som har som enda nackdel att det doftar nybakat bröd när man går därifrån =). Idag är jag i butiken 11-15, 16-18 <3

 

 

Förhörsteknik: Russell Williams …

Idag var det dags för föreläsning igen i Göteborg och vi fortsätter att gå igenom olika förhörstekniker för huvudsyftet är att finna den skyldige och inte bara någon som erkänner en handling genom en aggressiv och konfrontativ förhörsteknik.

Ett exempel på ett bra förhör är DENNA om du har 2,5 h över  för att titta på detta utdrag ur ett förhör med Russell Williams som misstänktes för mord på två kvinnor. Förhöret som egentligen varade i över 6 h visar prov på hur man idag väljer i vissa länder en teknik vars ändamål är att bygga en ”relation” med den misstänkte för att få så mycket information som möjligt.

På bussen mot Göteborg …

Processed with VSCO with m2 preset

Trots en intressant föreläsning så kände jag att jag var på väg att somna, var totalt matt och trött och kände hur pinsamt det hade varit om jag hade somnat där på första raden där jag alltid sitter för att både höra och se bättre =)

Hemma igen tog jag en kaffe med Tania och så direkt till min tandläkare Per Erlandsson som konstaterade att jag hade inga hål och att en visdomstand börjar komma fram så vi håller tummarna för att den inte behövs i framtiden tas bort. Ogillar att gå till tandläkaren men älskar känslan efteråt när tänderna känns lite extra rena efter behandlingen. Jag går 2 ggr om året för att inte riskera någon negativ överraskning som hade kunnat stoppas om den hade upptäcks tidigare.

Väl hemma har jag tittat på den ovan nämnda förhöret då vi på fredag ska göra en praktisk övning kring förhörsteknik och så har jag bäddat med rena lakan vilket nu gör att jag bara längtar efter att gå och lägga mig.

Butikens tider denna vecka är följande: onsdag 16.15-18, torsdag 11-18, fredag 11-17, lördag 10-15.

 

Ombytta roller …

Idag när jag kom med goda marginaler till skolan stannade någon mig med en ”Hej Michela” och även om hon kändes familjär kunde jag inte riktigt placera ansiktet trots vissa aningar. Fick förklarat att det är hon som skulle hålla i dagens seminarium och att jag har varit hennes lärare i italienska! för ca 17-19 år sedan! Snacka om ombytta roller.

Tycker att det är fantastisk roligt att höra vad fd elever gör och om de yrkesval de trodde de skulle välja blev de som de sedan valde. Kanske lika intressant som att undra vad ens lärare gör vid skolbänken =)

Nu är ansökningarna för universitetsstudier öppna gällande höstterminen 2018 och jag ska självklart söka några kurser för nu när jag har börjat läsa igen så vill jag självklart plugga en termin till samtidigt som jag hoppas till sommaren eller till efter sommaren finna något intressant jobb vid sidan av webbshop och studier. Timmar, halvtid, heltid, lite spännande att se vad alla mina studier leder till och varför inte bli forskare som en studievägledare föreslog när hon såg alla mina meriter? Har bara lite svårt att se mig som sådan =)

Nicole har sin kompis Matilda här och de fnittrar och skrattar för självklart ligger de nu och tittar på någon serie efter lite tacos.

Jag har städat undan och tänkte snart lägga mig också med något intressant att titta på även om jag ska lägga mig i tid för imorgon ska jag vara i Göteborg tidigt så måste upp därefter. Tänkte visa vad fint min Flos lampa som har legat här sedan november blev när Nicoles pappa var snäll och satte upp den åt mig. Får nog skaffa dimmer bara för ljuset är lite för stark för den där myskänslan man vill ibland ha.

Flos lampan finns även i silver men jag är mer guldig av mig, tycker att nyansen är varmare och mer jag <3

Processed with VSCO with a5 preset

Önskar dig en skön kväll <3