Heldag i grannstaden …

Det blev ingen övernattning i Göteborg för min och Tanias del. Ändrade planer så som det kan bli när man har familj och med detta prioriteringar som självklart måste just prioriteras.

Själv strosade jag runt lite på NK och gjorde ett efterlängtat inköp som Nicole har nästan sparat ihop själv till. Även om jag kan tycka att inköpet i sig är lite dyrt för vad hon har köpt så är jag även om den åsikten att hon har all rättigheten att få unna sig något som hon verkligen har längtat efter länge när hon har själv jobbat ihop sina pengar.

La mig sedan i skuggan precis vid ingången till Trädgårdsföreningen. Läsning, lite mail och sedan en mysig träff med en expert på webshopar innan jag åkte hem vid 21 tiden nöjd efter en trevlig heldag i grannstaden.

När jag vaknar imorgon bitti är det första jag ska göra tvätta håret då sista gången var för över en vecka sedan. Det och en ögonmask för att få ner svullnaden på ögonen efter allt som varit dessa sista 10 dagar.

Känt mig riktigt sunkig det sista men inte haft orken att göra något åt det med tanke på allt som inträffat typ samtidigt men nu börjar krafterna komma tillbaka tack och lov så att jag kan bli människa igen och inte gå runt som en trött sunkis =)

Imorgon tar jag upp lite nytt till utförsäljningen i butiken som denna kortare långärmade tröja från Gestuz som är ursnygg till höga byxor (även byxorna kommer att finnas) eller med en längre vit skjorta under. 60-80% rabatt gäller i butiken så missa inte!

Och så finns även en enda kvar av denna jumpsuit så skynda in när vi har öppet imorgon 11-17.

Godnatt!

 

Lunch på Hotel Eggers …

Efter en kaffe med Tania tog jag mig till en lika solig Göteborg för ett trevligt lunchmöte på Hotel Eggers som nyligen renoverats.

En riktig läcker inredning för alla fuchsia och  leopardälskare …

Hotellet ligger alldeles intill stationen och mitt emot Clarion Post men förutom hotellet har de självklart en trevlig lunchservering.

Väldigt trevligt att träffa på drivna människor som själva har som vuxna ändrat riktning i livet så tusen tack Jan för en trevlig lunch!

Åt lite eller knappast något alls för vågar inte riktigt än speciellt med tanke på att jag inte ens här hemma =)

Efter lunchen var jag bara tvungen att gå in på Zara och köpa mig ett par sköna t-shirtar/toppar för var på väg att dö av värmeslag i kortärmad skjorta. När jag gick på Avenyn hörde jag någon ropa mitt namn och voilá så kom en cyklist i fullt tempo och vem var det annars om inte alltid lika snygge och trevlige Janne (ja, Johanna jag vet att han är din =)

Vill du följa en man som numera bloggar så gå in på hans blog  för kan vara trevligt att följa någon annan än bara tjejer/kvinnor ibland.

Janne har sagt upp sig på sitt jobb för att satsa som konsult och bloggare så härligt att man inte riktigt är ensam i att inte riktigt helt veta vad man ska göra när man blir stor …

Nu sitter jag en stund i skuggan på en uteservering på Avenyn, och har bytt om till en av mina nya inköp för den där kortärmad skjortan förvandlades till en bastu under lunchen så skönt med något mer svalkande på kroppen.

Senare ikväll ska jag möta upp en person som jobbar som art Director för att kanske få lite tips om bloggen och efter det ska jag möta upp Tania som kommer till Göteborg då vi ska övernatta här för att åka tillbaka till småstaden imorgon bitti då butiken är öppen 11-17 med sin utförsäljning 60-80% rabatt.

Nu ska jag försöka plugga lite vilket inte är alldeles lätt just nu =)

Happy Birthday Tania med kanelbullar I Västersjön …

Igår låg jag mer eller mindre hela dagen i sängen efter min trevliga maginfluensa dagen innan men imorse kände jag mig någorlunda pigg så gick ett par ärenden på stan för att vid 11 tiden hämta upp min väninna Tania som fyller 39 år! GRATTIS min vän <3

Får erkänna att det inte var den lättaste mission då hon kände sig hängig och hade låst in sig i sitt sovrum. Kom dock in i huset och så gav jag henne 5 minuter för att duscha och göra sig klar för en liten mini utflykt, inget ansträngande men bara få komma ut och bli firad åtminstone lite innan man återgår till sin säng. Det är ju trots allt hennes egna BIRTHDAY!

Vi gjorde inte så mycket men hade med mig lite presenter som hon fick i en glittrande kasse och så hade jag köpt med mig två bullar som de snällt på Orion hade lagt i ugnen lite extra då vi båda gillar ”brända bullar” (och ljus) som vi sedan njöt av ute i Västersjön dit jag ibland åker för att få lite energi och för att bara koppla av lite. Mysigt att få visa vad jag förknippar med Sverige då det var hit jag kom som liten när vår familj besökte mina morföräldrar här i Sverige.

I all sin enkelhet med en fantastisk utsikt och ett sommarvärme som vi inte riktigt är vana vid här i Sverige.

Självklart en egen liten Happy Birthday tiara fick hon i sin kasse och hon var inte sen med att ta på sig den. Love you girl!

Frisk luft, naturen och lite miljöombyte. Vi la oss på bänkarna och tittade upp mot himlen för att sedan filosofera lite om livet för man ska inte glömma att fylla år innebär en massa tankar om var man är i livet, vart man skulle vilja vara och allt det som vi människor ibland tänker och funderar på och självklart lite extra mycket en sådan här dag.

Häromdagen var det 4 små ungar och nu var det en hel liten armé av de … Hur är det möjligt?

Älskar dig vännen just the way you re <3

Efter tre tuggor på min bulle så kände jag dock direkt att jag inte är helt återställd så det blev åter hemmet och delvis sängen för min del resten av dagen och Tania gjorde detsamma. MEN vi kom ut en stund i naturen, för om jag ska vara ärlig är de vackrare platserna de som människan inte själv har skapat.

Imorgon hoppas jag vara helt ok då jag tom. ska äta en lunch i Göteborg (eller så dricker jag bara lite vatten =)  så dags att sova här för min del.