Midsommarafton i Göteborg …

Runt 815 tiden tog jag min bil för att åka hem till Linda där Holly och Nicole var sedan igår kväll då Linda hämtade de i Borås just då efter jobbet.

Tog fram mobilen och skrev in adressen på ”kartor# för att få vägledning väl framme i Göteborg  då det var flera år sedan jag körde i grannstaden.

Fel ordföljd på snap i min lilla ”stress” mot min road trip.

IMG_1919

Det gick väl bra i början men så någonstans körde jag fel och fel och fel … Kan en GPS vara ”dum i huvudet” eller är detta en omöjlighet då de inte har just några huvuden vilket då betyder att ”felet” ligger hos det huvud som finns, dvs. mitt?

Kör 75a sa Linda när jag ringde henne men då var jag nog så fokuserad på just 75a att jag följde de skyltarna hela tiden =)

Till slut fick jag nog i mitt snurrande, Linda tog snällt sin bil och kom och hämta mig så att jag fint körde efter henne =) Som tur är för mitt självförtroende så körde även vi runt till samma ställe ett par gånger då byggnationen av en ny väg och avspärrningar av vissa ställde till det och appen kartor var visst inte uppdaterad.

Här kör jag efter medan vi pratade på högtalartelefon =)  Två Audi bilar efter varandra som körde lite fel …

IMG_1924

Var väldigt glad när jag parkerade bilen i garaget där den får stå parkerad fram till måndag morgon …

Efter en kaffe gick vi alla till Haga och tog en fika sittandes i denna helt underbara stadsdel här i Göteborg.

Här skulle jag kunna tänka mig att bo <3

IMG_1256

Är ni i Haga så måste ni bara ta en mysig fika på detta ställe för hur bedårande som helst <3

IMG_1257

IMG_1262

Uppehåll, vad mer kan man begära när prognosen sa regn? Mysigt att bara sitta och njuta och snappa =)

IMG_1263

IMG_1266

IMG_1252

Bredvid kaféet ligger en underbar liten butik med en massa rolig krims krams och den har varit där sedan 24 år tillbaka vilket betyder att många i området uppskattar den.

IMG_1267

Och så gick vi hem för att äta av den mumsiga maten med Midsommar som tema som Linda hade förberett <3

IMG_1273

Lagom till att vi satte oss i köket började det regna men vi hoppas att det slutar inom en timma då tjejerna vill så gärna till Liseberg.

IMG_1282

IMG_1283

Nu är jag så mätt att jag spricker så en liten mysstund i soffan innan de gröna kaniner väntar på oss <3

Önskar dig en trevlig Midsomamr <3

Presenttips: ett ”presentkort” i guld …

När Nicole konfirmerade sig så fick hon den alldeles perfekta presenten från sin extra mammas bror Patrik och Annelie.

Då jag själv hade inte hört talats att man kunde ge detta och då jag tycker verkligen att idén är både rolig och uppskattad så kommer här ett tips till er alla som vill ge bort en present, som inte vet vad ni skall köpa men vill samtidigt inte ge bort ett något tråkigare presentkort.

Butiken Idé Guld här i vår småstad har löst detta på bästa tänkbara sätt genom att man kan köpa guldtackor i present som du sedan kan betala med i butiken när du har bestämt dig för vad du vill ha.

Nicole fick 400:- (2 på 200:-) i en läcker ask och så lämnade hon de i kassan någon vecka senare för att köpa sig en ny berlock till sitt Thomas Sabo armband. Det roliga är att hon fick även tillbaka mellanskillnaden i just guldtackor.

Tänk dig att få guldtackor värda den valören som står på de. Vet inte hur Patrik och Annelie visste att man kunde köpa detta men känner att flera borde få reda på detta alternativ till presentkort.

IMG_1250

Gillar när man tänker till och lovar att Nicole älskar känslan av att ha guldtackor hemma som hon kan betala med.

Så till alla som vill köpa ett läckert exklusivt ”presentkort/gåvobevis” i guld format så missa inte detta tips  <3

IMG_1244

Kram <3

Att starta dagen med en frukostbuffé …

Sista onyttiga helgen innan jag skall köra seriöst i 1 månad för att gå ner de där pre semester kilon som man inte vill ha före semestern =)

IMG_9686

Idag dock fanns inga sådana tankar i mig när jag tog en frukost med Tania och det blev en lång sådan för vi har bokat en lördag-söndag i Smögen, en liten pärla som jag åkte alltid till innan butik livet men som jag så gärna vill återuppleva igen.

Längtar redan efter att komma dit, ta en kaffe på bryggan, titta på alla seglarmänniskor och njuta av en mysig helg.

Spännande också att en liten sortiment från butiken finns just i Smögen så är du där gå gärna in i och titta i de underbara pop up butikerna som öppnar under de veckorna som Smögen invaderas av förväntansfulla besökare. Det skall jag göra <3

Från 2009, blondare, brunare och gladare =)

1917947_100565818659_907580_n

Vill även passa på att gratulera min fina väninna Louise och hennes lika fantastiska man Petter för att de nu väntar sitt andra barn tillsammans <3

Unga, vackra och ett helt fantastiskt par <3

Nu skall jag jobba på här så håller jag tummarna för att vi alla får en Midsommar utan regn <3