Nyanser av beige …

Idag hade jag butiken öppen 10-14, fantastiskt väder ute för alla som springer Kretsloppet här i vår småstad medan jag själv är nu hemma och ska snart sätta mig och skriva en inlämning i kriminologi.

Nicole ska, när kompisen Holly är tillbaka från en fotbollsmatch åka med henne till Göteborg, gå på Liseberg och mysa i grannstaden.

Själv blir det studier, någon film, göra ett program för helgen i Wien i slutet på november, ta ett varmt bad och vem vet om inte ett glas vin slinker ner så att jag kan vara lite mer friare i mina tankar när jag skriver min uppgift om huruvida samhället grundar sig på ett icke rationellt tankesätt.

Imorgon vill jag vakna tidigt (vilket jag alltid gör) och starta söndagen med en skön och lite längre promenad så min lördag kväll kommer att vara väääääldigt lugn med studier, Wien googlande  och någon bra film.

 

Fick en hel del frågor på Instagram angående min tröja som är i 100% cashmere och från Italien. Jag är rätt så ”sticksig” och känslig av mig så min hud tål bara cashmere tyvärr =) Västen finner du istället HÄR.

Nu ska jag krypa ner i ett badkar fylld med badskum och starta min helg mood genom det och missa inte föregående inlägg om du vill ta möjligheten att köpa skönhetsprodukter med 20% rabatt <3

 

 

Utförsäljning !!!!

Butiken kommer att stänga inom en månad och det finns så mycket snyggt kvar att köpa till de där fantastiska priser som en utförsäljning innebär.

När jag såg att min väninna Madeleine hade lagt ut två vackra bilder på sig i våra Jeffrey Campbell skor så kom mängder med frågor om de så titta in HÄR för att finna delar av det som finns i vår utförsäljning med rabatter mellan 60-80%!!!

 

Det märks också att Madeleine är en duktig fotograf vilket du lätt förstår om du går in i hennes blog där bilden ovan är lånad ifrån …

Flera skor från Jeffrey Campbell (normala i storlek vilket är bra att veta om man beställer online) men så mycket mer än bara skor.

Mötte upp ett par från Stockholm som messade mig då de ville komma och handla lite så gick ner och hade öppet för de den stunden som behövdes för att de skulle lämna butiken med ett leende på läpparna för allt fint hon fick med sig hem. Älskar när män pushar till shopping och är själva intresserade av att se sin kvinna i något som sitter fint på de.

Nu ska jag försöka inte tänka på den känslan om besvikelse som satt sig hårt i mig i veckan då jag måste plugga lite, stressen för tentan som kommer gör det nämligen inte enklare annars och imorgon börjar jag på mitt nya jobb, något som jag vill känna mig glad inför…