Nicoles omstylade rum – före & efter bilder …

Igår kväll stängde Nicole och kompisen Kimmie in i sig i Nicoles ”nya” rum och hade en sådan där mysig tjejkväll med film, godis och en massa skratt.

Självklart blev jag portad =)

Gick därför och la mig och somnade betydligt tidigare än de.

IMG_6834

Sötnosar <3

Här nedan ser ni 3 bilder på hur Nicoles rum såg ut innan. Vit och utan den där myskänsla som detaljer, gardiner och en matta ger … Rummet behövde definitivt fixas och för bara några månader sedan köpte vi en dubbelsäng till henne då hon som tonåring ville ha en vuxensäng, så klart =)

IMG_2354

IMG_2355

IMG_2351

Bilderna nedan visar istället målade väggar i ljusgrått och ljusrosa, nya inredningsdetaljer, ommålade möbler, matta, gardiner och oilá så har min dotter fått sin lilla borg stylad så att hon nu kan trivas och stänga in sig för det är vad man gör i den åldern tror jag =)

IMG_6921

IMG_6867

IMG_6865

IMG_6860

IMG_6855

Har fått frågan om vad det är för heltäckningsmatta som de har lagt in och skall ta reda på detta men otroligt mjuk och skön förutom snygg är den. Då Nicole är nu hos sin pappa och familj i några dagar så passar jag på att gå barfota i hennes lilla borg för att bara gosa in fötterna i den =)

Den är i vilket fall köpt hos George Andersons Golv vars personal satte också in den. Helt fantastico!!!

IMG_6859

IMG_6849

Underbara Ulrica hade lagt på minne Nicoles önskan om ett slags sminkbord och oilá så har hon en nu med den belysning som ett sådant kräver.

Nicole berättade idag att det första de gjorde när de gick upp imorse var att just sätta sig där och sminka sig för i den åldern så gör man det lite lätt. Glad att trenden med knallblå mascara, bred och tydlig eyeliner och vit penna på läpparna innan knallrosa läppstift är över för det var vad jag använde i hennes ålder =)

IMG_6852

IMG_6874

IMG_6871

Lite svårt att fota hennes rum då man kan inte backa så mycket och fota hela rummet men ni kanske får en liten känsla för hur det blev <3

Som du förstår så fick Ulrica en stor kram av Nicole för jag hade skrämt upp henne lite med att rummet kanske skulle bli inspirerad av 60 – 70 talet =) Lite nervös var hon nog innan hon fick öppna dörren <3

Nu skall jag fortsätta mysa med Knut och Molly medan jag tittar på den underbara romantiska komedin ”Min bäste väns bröllop” <3

Sneak peak Nicoles ”nya” rum …

Imorse efter vår hotel frukost kom bussen och hämtade oss för att köra oss till flygplatsen och så efter några timmar landade vi på Landvetter där vi hade parkerat bilen, hämtade Nicoles kompis Kimmie som skall sova över här inatt och så åkte vi till min mamma som bjöd på en god pasta och som hade passat Knut under vår semestervecka.

Direkt efter att ha ätit ville hon dock bara åka hem och hon hade en god anledning till detta =)

IMG_6764

Mamma  följde med oss hem då vi alla skulle se hur Nicoles ”nya” rum blev.

Hemma väntade också Ulrica med spänning redo att måla om ifall att Nicole inte skulle gilla men hon älskade allt!!!

Vi flyttade nämligen in i denna nya bostadsrätt för snart 2 år sedan och hennes rum har bara varit tråkig och opersonlig så medan vi var iväg tog Ulrica och Hans på sig projektet ”styla om Nicoles rum” så att denna tonåring som älskar som mig att mysa har sin lilla egna borg där hon kan gosa in sig denna kommande höst <3

Nu har det börjat bli mörkare så tar kort imorgon men tänkte visa en liten sneak peak och lovar att hennes reaktion var helt underbar när hon gick in och fick se resultatet.

IMG_6820

Här hade hon redan hunnit lägga sig (därför lite ombäddat) för att testa alla de underbara sköna kuddar som hon hade som önskemål skulle finnas på hennes nya säng =)

IMG_6809

Som sagt, imorgon skall jag fota för det blev verkligen det rummet hon hoppades på i ljusa nyanser av grått och rosa på väggarna och så den där helt underbara sköna heltäckningsmatta som är en fröjd att gå på <3

IMG_6813

TACK Ulrica & Hans <3

Nu skall jag ta ett bad och njuta av att vara hemma för imorgon är jag och packar ordrar och tar bort REAN i butiken då på tisdag anländer sköna och helt underbara snygga nyheter för hösten <3

Butiken är åter öppen påä tisdag efter en veckas semester …

 

Omstyling steg 2 …

Efter 1 1/2 år i denna helt nya lägenhet börjar vi nu styla den så som vi vill för med facit i hand så är det verkligen så att man måste ”bo in” sig lite innan man vet hur man verkligen vill ha det.

Att vi dock har varit tvungna att bo in oss i 18 månader är dock kanske lite överdrivet =)

Nu har vi dock fått hjälp av min helt underbara väninna Ulrica och hennes sambo Hans som före sommaren fixade både mitt sovrum och hall och gjorde det så bra att de skall nu fortsätta med Nicoles rum medan vi ligger och solar på Ibiza.

Hon har nu kommit med önskemål om färger så prover skall hämtas hem för att bestämma innan vi åker om hon godkänner de och så skall vi även kolla på heltäckningsmatta till hennes rum, något hon har pratat länge om och som jag själv skulle nog vilja ha.

Vi satte oss i köket och pratade vidare om köket och vardagsrummet som kommer att vara steg 3 efter att hennes rum är klart.

Måla köksluckorna och göra om lite annat för att inte prata om den ursnygga diskhö i guld jag definitivt skall ha. Den kommer från Topwell och googlade fram två bilder för att se den i kontrast till två helt olika färger.

17076598_213555775785724_482881188814389248_n

2ffad4dac24d4d41b59045a30a1f9d1b--dream-kitchens-kristiansand

448e41317a379355cf9cb3f09b15431f

Måste bara ha <3

Det blir en allt spännande höst då hela köket och vardagsrummet kommer att ändras för att inte prata om steg 4 som kommer att inkludera badrummet.

Som den hemmamänniska jag är så tycker jag att boendet är viktigt och så är det trots allt så att sådant är en investering som förhoppningsvis innebär en värdeökning som motsvarar mer än kostnaden.

Nackdelen är att man önskade att allt var redan fixat NU så det gäller att tänka på att processen är mysig i sig (försöker intala mig =)

Ulrica har förresten startat företag som heter M2 som jobbar med bland annat styling av miljöer. Så fort hennes hemsida är igång så lovar jag att länka för kan inte annat än att varmt rekommendera denna fantastiska kvinna som har en otrolig energi, kreativitet men som även förstår vikten om en budget <3

Nu skall jag sitta en stund med en kopp kaffe och alla dessa helt underbara kataloger att bläddra och drömma mig bort i medan Nicole ligger i sitt vita rum som inom en månad kommer att gå igenom en stor och efterlängtad förändring …