Mysig fredag kväll på Gujji …

Igår kväll var Nicole ute på middag med vänner och just därför tackade jag ja till att följa med på indiska restaurangen Gujji där vi beställde små rätter att dela på. Väldigt gott var det …

Restaurangen ägs av en ung kille som själv jobbar där tillsammans med sin mamma som är visst restaurangens kock. Älskar när det går bra för de mindre aktörerna och familjeföretagen i våra småstäder.

Tack Sarah och Magdalena för en trevlig kväll <3

Kom på mig själv att jag emellanåt satt och stirrade på Sarahs frisyr då jag tycker att den är så kvinnlig (hon hade som mig mycket längre tidigare och har klippt det kortare) . Får se när och om jag vågar själv en dag :)

4 thoughts on “Mysig fredag kväll på Gujji …

    1. Klart att båda har en kvinnlig frisyr, men Sarah hade som mig längre tidigare (kvinnan till vänster) och har klippt det kortare så det var med det i tanken som jag skrev så :) Ibland blir det lite fel när man skriver :)

  1. Hej!
    Bilden när du sitter i bilen och din dotter i baksätet, och silen lyser på dig, var mitt första intryck WOW så snygg hon blev när hon klippte sig!!?! Men det var en synvilla. Men på den bilden ser det verkligen ut som du skulle passa i den frisyren.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *