Spontanlunch i Göteborg …

Imorse var det tänkt att jag skulle till gymmet med min väninna Tania men då jag hade sovit bara 4 h för andra natten i rad så hoppade jag över detta med insikten att om 5-6 veckor är det något jag ska göra oavsett antalet sovtimmar.

Istället föreslog Tania att vi skulle ta en lunch i Göteborg och Nicole följde med så ett spontant besök till Joe Farellis.

Vi 3 delade på denna tacos förrätten som är riktig mumsig men pizzan Margherita som Nicole och jag delade var allt annat än god tyvärr idag.

Mysigt att komma iväg lite, umgås med Tania och Nicole påminde om sin födelsedag och hur mycket hon ser fram emot kommande helg.

Efter att ha kört hem Tania åkte Nicole och jag hem för att hämta lite mer porslin som vi körde hem till pappa och Anna då hon ska ha sin brunch för ca 20 väninnor där nästa lördag och papperstallrikar duger inte :)

Sedan åkte jag hem då illamåendet kom lite tillbaka och kvällen spenderas i sängen med Molly med hoppet att kunna sova gott natten som kommer <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *