Att fira ett lägenhetsköp …

Följde med och titta på lägenheten som en vän har köpt och signerat papper på idag men så som jag själv är gjord hade jag nog aldrig ens gått in då föreningen måste verkligen göra något med de allmänna utrymmen. Hemska väggar som behöver en makeover och plastmatta? Hur tänker man liksom när lägenheterna som säljs är rätt så dyra då de ligger i centrala Göteborg.

Den köpta lägenhet är en vindsvåning som ja, har stor potential så nvesteringsmässigt så är nog lägenheten och den totala make over som den ska gå igenom rätt strategi även om jag personligen hade valt en som var mer ”färdig” och hade legat i Vasastan (älskar den delen av Göteborg).

Skickade bilder och video till Ulrica som har målat/tapetserat/möblerat om hemma hos mig och hon skickade en WOW vilket innebär att hon ser potentialen. Känner jag henne rätt kommer ingen att känna igen lägenheten när hon är klar om hon nu tar jobbet.

Någon som dock inte behövde renoveras var denna katt som ska med sina ägare i september lämna lägenheten för att flytta till hus.

Så fin <3

Om en stund blir det middag och lite bubbel för att fira lägenhetsköpet

Hur tänker du själv när du har köpt boende? Nytt och modern, äldre och charmigt eller äldre som ska renoveras? Jag tror att man pendlar lite genom åren beroende på vad man har haft innan men kan självklart ha fel (det händer :)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of