Ny somrig klänning …

Idag var jag och köpte mig en riktig somrig klänning från svenska märket Adoore och tvekade mellan olika färger för att slutligen bestämma mig för denna ljusblåa <3

Suddig bild men ska ta riktiga kort när jag inviger den någon varm sommardag framöver … Ska du beställa den tänk att den är väldigt liten i storlek så gå upp minst 1 storlek, jag gick upp 3 storlekar på denna klänning :)

Lite svårt att stänga igen alla knappar längst upp men om ca 1 månad är problemet löst då vissa attribut ska bli något mindre (men inte små) och få det lyftet som jag måste ändå göra förr eller senare då jag inte är 20 längre (märkligt :)

Ringde min syster i Italien som är ute med barnen och äter glass. En italiensk gelato är den godaste som finns och så glad att de åter får gå ut och njuta av vackra Bologna efter 2 månaders karantän. En bedrift att fungera som lärare för två små barn som har online lektioner, servera lagade måltider (när de är i skolan är det en måltid mindre hemma) till de och försöka sysselsätta de i hemmet när de inte kan gå ut och springa/träffa vänner. En medalj borde hon ha <3

Nu blir det en film och imorgon börjar min dag med promenad med Ann-louise kl. 7, frukost och sedan ska jag följa med och titta på den vindsvåning i centrala Göteborg som en vän köpte idag (budgivning klar idag) och som ska mer eller mindre totalrenoveras (tycker jag). Efter att ha sett den ska jag googla fram inspirationsbilder och komma med förslag :)

5
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariAngelicaAnna Persson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna Persson
Guest
Anna Persson

hejsan
var kommer du göra ditt bystlyft och bröstförminskning. har du gjort ngn op där förut, så du kan rekommendera stället?

Anna Persson
Guest
Anna Persson

då får jag vänta och höra vad du tycker om klinik X

Angelica
Guest
Angelica

Michela, vad tog du för storlek i klänningen? Den är såååå vacker, du med för den delen!!