Ny behandling för ansiktet …

Igår eftermiddag gick jag till Klinik Villastan där jag provade min väninnas Ann-Louise favoritbehandling: PRX-T33 som är en ny nålfri ”Art of antiaging” som passar alla hudtyper och kan utföras under årets alla fyra årstider (ingen ljuskänslighet).

Genom att TCA och väteperoxid interagerar på cellulär nivå kan man nu genom att massera in dessa i din hud få en smärtfri antiåldrandenivå utan nålar. Som sagt, Ann-Louise favoritbehandling just nu <3

Behandlingen är helt smärtfri och huden kändes återfuktad, en känsla som jag finner så otrolig skön samt att den även ökar produktionen av kollagen, viktigt då min hud har mer och mer förlorat sin spänstighet.

Jag tillhör de som älskar alla typer av skönhetsbehandlingar, bara att erkänna och kommer den en ny så testar jag mer än gärna …

När jag ändå var där och då det var över 1 år sedan sist jag gjorde det frågade jag Ann-Louise om hon även hann lägga lite lite Restylane runt konturen av läpparna, bara lite som sagt då jag har redan fylliga sådana.

Älskar formen och älskar även läppglansen hon applicerade på de <3 Märket är Jane Irdale, färgen heter Pink Candy och ska nog köpa den till mig samt lägga den i mitt Påskägg =)

Påsken närmar sig och då Ann-Louise skulle leverera några krämer så kan jag berätta att de även levererar presentkort om du inte har möjligheten att gå/åka till Klinik Villastan och bor i Borås innerstad.

Hemkörning på krämer och presentkort, fantastisk initiativ tycker jag! Bara att ringa till de på kliniken så kommer den vita bilen på bilden med hemleverans <3

HÄR till deras hemsida.

6
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellarikristinaÅsa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Åsa
Guest
Åsa

Hejsan! Jag tycker läppglanset är superfint😍 Men när man googlar på färgen ser det jätterosa ut. Är det så?

Åsa
Guest
Åsa

Tack för ditt svar❣️ Bor inte i närheten tyvärr. Kram

kristina
Guest
kristina

Fint halsband, var är det köpt?