När symptomen inte passar in på något =)

Har haft feber av och till sedan jag vaknade i tisdags och då även Nicole var febrig så var det bara att ta på sig mjukiskläder och sätta sig i soffan och bara titta på serier …

Kände mig bättre idag men nu mot kvällen är febern tillbaka så även om det tar emot har jag bestämt mig för att stanna hemma även imorgon och istället vara tillbaka på fredag då det är en av mina två mer intensiva dagar med många lektioner. Som tur är har jag datorn så att jag har givit eleverna uppgifter att göra.

Idag gick jag de 300 m. till vårdcentralen gällande smärtan i mina höfter och inser (även om jag hade redan innan mina aningar) att det blir svårt att utreda vad detta kan vara då symptomen stämmer inte riktigt in i på något.

Sååå typiskt … Blodprovet de tog sist verkar visa att jag inte lider av reumatism vilket är väldigt skönt att höra.

Nästa steg verkar vara att de vill åter röntga men med belastning nästa gång.

Under tiden gör jag mina övningar och från nästa vecka när jag är kry ska jag till gymet och träna som fysioterapeuten har rekommenderat mig att göra.

Men först ska vi bli fria från febern. Imorgon ska jag dricka några liter vatten för minns så väl en gång när jag var ung och ville så gärna gå på en fest som jag inte fick tillåtelse att gå då jag hade feber. Drack flera liter vatten och voilá så försvann febern och Michela kunde gå på fest.

Testar den medicinen imorgon =)

6
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Michela CastellariCarolineAnnaAnnaE Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AnnaE
Guest
AnnaE

Hej
Jag har fått ont i höfterna i samband med klimakteriet. Och idag har jag vart på zonterapi. Hoppas på bättring.

Anna
Guest
Anna

Oj vilken perfekt talande bild. Så är det verkligen😬 Min sjukgymnast är min räddning och går till henne så fort jag får ont någonstans.

Caroline
Guest
Caroline

Michela, jag är fysioterapeut och tänker direkt på att smärtan i dina höfter kan hänga ihop med fotleden som du stukade illa förra året. Det är inte alls ovanligt att detta påverkar höfterna (smärtan och sedan svagheten i foten gör att man belastar annorlunda och höfterna får jobba på ett annat sätt vilket kan leda till smärta där). Prata med din fysioterapeut om det ifall du inte redan gjort det. Tror absolut att fysioterapi kommer hjälpa dig om du tränar enligt dom instruktioner du fått! Kram