Afternoon tea på Hotel Dorsia …

Vad gör man en söndag om inte strosa lite runt i Göteborg och njuta av en afternoon tea på fantastiska Hotel Dorsia?

Det var nämligen precis vad Nicole, jag, Ann-Louise och Saga gjorde denna lite gråa söndag. Från grått till knallrosa för det är precis alla starka färger och detaljer som gör detta hotel till ett fantastiskt sådant.

Det var många som hade valt att att äta sandwich, scones och sötsaker denna dag för i salongen där afternoon tea serverades såg det fullt ut men som tur är hade vi bokat så att vi kunde sätta oss och vänta in allt som serverades …

Helt klart en mysig utflykt till grannstaden i underbart sällskap och i en vacker miljö …

Nu är klockan strax 20 och denna helg går mot sitt slut tyvärr … Hade nog önskat mig en extra söndag =)

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till jobbet och sedan väntar magnetröntgen på Carlanderska. Har aldrig magnetröntgas så tycker att det ska bli lite spännande? Är det så jobbigt som många säger trots att de jag har pratat inte egentligen lider av klaustrofobi?

Lite oväntat att man ska ligga där mellan 30-60 minuter, det är lång tid speciellt om det inte är en trevlig upplevelse men lite spännande tycker jag att de ska bli speciellt med tanke på att detta leder till att jag får reda på varför jag har så ont i höfterna som jag ofta har.

4
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariAnnaAnnaE Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AnnaE
Guest
AnnaE

Jag har ont i mina höfter och det beror på klimakteriet

Anna
Guest
Anna

Smärta i kroppen är inte helt ovanligt i klimakteriet tyvärr.