Att bli vittne till detta …

Strax före min sista lektion började skickade Nicole bilder från vacker Julpynt på Harrods för att någon timma efter lektionen få ytterligare ett sms som dock fick mig att rysa av obehag ”Såg precis när en kille blev skjuten”.

Bilden nedan är hämtad från Aftonbladet.se

Nicole, hennes pappa, extra mamma, bror och ytterligare en familj är i London onsdag-söndag och just idag satt de på en av de turistbussarna där passagerarna blev vittne till det som man nu verkar ha bekräftats vara ett terrordåd.

De var alltså ca 50-100 m. från ytterligare en tragedi där ändamålet var att döda och skapa rädsla vilket självklart lyckades just då. Självklart skakades de av vad de såg och resten av dagen präglades nog av en surrealistisk känsla över vad man hade bevittnat.

Själv är jag så tacksam över att de kunde sedan ta sig därifrån och andas ut på en lugnare restaurang vid en tvärgata till Oxford Street.

Har nu pratat med henne och chocken verkar ha lagt sig även om hon såg sådant man ej vill att man ska behöva se. Hon skickade detta från bussen fortfarande skärrad av ha finna sig just där på London Bridge.

Nu är de på hotellet efter en dag som inte blev vad de hade planerat … och jag är så tacksam för att de mår bra <3

0 0 Rösta
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Chatharina
Chatharina
8 months ago

Kan tänka mig att tankarna far runt när ens barn inte är i närheten av en. Tur att de är ok ♥️ så mycket oroligheter runt om i världen .