48 år om 30 minuter …

Och nu vid midnatt blir jag officiellt 48 år, min nya ålder, den nya siffran som ska berätta hur gammal jag är men som inte säger så mycket om det viktigaste: alla lärdomar jag har gått igenom genom åren.

Bilden nedan tog jag på Koh Lipe för en vecka sedan …

Idag ska jag till jobbet där mina elever ska få sjunga ”Tanti auguri a te” på italienska så klart och sedan blir det att komma hem, byta om för att ikväll gå på en spännande middag med ett iscensatt mord som vi i publiken ska lösa. En alldeles perfekt födelsedag helt enkelt genom att låtsas vara Poirot i en av Agatha Christies böckerna.

Nu ska jag sova för att vakna inte ett år äldre men en dag äldre med dock en ny siffra som ålder <3

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariIinaMonica i Nacka Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Monica i Nacka
Guest
Monica i Nacka

Grattis på födelsedagen, spännande med mordgåtan ;)

Iina
Guest
Iina

Stort grattis till dig? Hoppas du får en fin födelsedag???