Redo …

Varje morgon från 6 när de öppnar till ca 9 är Babis på Kafé Orion och imorse satte jag mig ner 10 minuter innan jag åkte sedan vidare till jobbet.

När man sitter som han gör och betraktar människor som kommer och går får man reda på väldigt mycket om andra och deras vanor. När en välklädd man kom bland övriga gäster som köar för att köpa med sig sin kaffe, frukost, lunch sa han till mig att mannen är civil polis och jobbar som kriminalare. Han la även till att mannen skulle köpa en chokladboll vilket fick mig att le. ”Babis, hur vet du det?” – ”Michela, sitter man som mig dagligen här så lär man sig väldigt mycket om människors vanor

Vet du någon som har en central etta i Borås helst på bottenvåning eller där hiss finns säg gärna till. Babis är intresserad och du skulle få en fantastisk hyresgäst som är väldigt skötsam och noga med allt.

Sedan var det bara att åka till jobbet och ha dagens 4 lektioner som är de sista innan lovet för imorgon åker vi till Koh Lipe. Appen YR säger att det regnar flera dagar framåt men när jag gick in på Instagram såg jag bilder från idag och solen sken. Hoppas hoppas <3

Resväskan är packad och har även gett mig den här lilla sprutan som motverkar blodproppar för vid längre flygningar finns en visst riskfaktor som jag gärna slipper tänka på när det börjar sticka i benen.

Jag är helt enkelt redo för imorgon bitti väntar Landvetter och en väldigt lång resa till en liten liten ö =)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of