Min gröna personlighet …

Idag invigde jag min nya fina gröna klänning från märket One Season. Då enligt personlighetstester gällande vilken färg jag är visar att jag i huvudsaken är grön av mig i min personlighet så kan jag inte tänka mig en lämpligare färg.

Kan som sagt inte ha på mig jeans just nu så sköna klänningar är ett måste. Blev därför så glad när jag provade den och köpte den igår. Alldeles perfetto för mig och en klänning som kommer att få följa med på den solresa som väntar under novemberlovet.

En riktig maxi klänning som jag ska nog ha på mig imorgon också när jag ska jobba min första dag efter ett långt sommarlov. Det kommer verkligen inte att bli lätt får jag erkänna men jag vägrar vara hemma för detta om jag nu inte blir sjuk så klart. Förstår dock samtidigt att jag kommer att vara helt slut på kvällarna när jag väl har kommit hem då vissa stygn har gått upp och kroppen jobbar för att läka.

Lotta undervisar i italienska och svenska och då hon ska ha en nybörjarklass i just italienska på den gymnasieskola hon jobbar på här i Borås så tänkte vi att vi kunde samarbeta lite för att göra inlärningen och undervisningen mer levande och förhoppningsvis roligare genom att de kanske kan få någon i en annan stad att skriva till på just italienska.

Vi får se hur vi lägger upp det men tanken finns och hur bra är det inte att ha en extra anledning att träffas för att prata både jobb och nöje? Underbart!

Sakta men säkert tog jag mig hem vid 11.30 för att titta på de två tentor jag ska skriva och lämna in innan den 18/8. Får faktiskt lite ont i magen över allt och över att inte ha riktigt den orken men ska nu ta fram böckerna och börja skriva mina första rader på första tentan. Mamma Mia!!!

I nästa inlägg om mitt besök på Klinik Villastan idag kl. 14 då jag gjorde något helt nytt för ansiktet. Kommer senare ikväll ….

4
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariMaria Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Maria
Guest
Maria

Hej där! Såg att du på insta frågade lite om Krabi och om det var värt att åka till Koh Lipe om man bara har 6 dagar på sig, du får gärna gå in och läsa på http://www.thailandsbilder.blogg.se Jag har inte varit på Koh Lipe, (har känts lite för långt att åka dit ;-), men nån dag kanske) Har vänner som varit där och tycker det är för exploaterat, men mer exploaterat än Krabi Ao Nang får man nog leta efter, jag gillar inte alls Krabi, trots det var vi där i 2 nätter i år då vi åkte runt… Read more »

Maria
Guest
Maria

Ska bli spännande att följa din solsemester!