Den här soffan blir det …

Som ni som följer kanske vet är vi nu utan soffa (vi hade en hörnsoffa från MIO) och hade tänkt köpa en ny i samma model från MIO men i sammet för att dock ändra oss… Nicole vill nämligen inte ha hörnsoffa och jag var inte främmande för att om man ska byta kan man lika gärna skapa lite mer förändring.

Vi bestämde oss nämligen för att ha exakt samma färg och samma tyg som på våra fina stolar från Artwood och därför blev det denna soffa från just Artwood som kommer att levereras (när vet jag dock ej ännu inte)

Soffan är 2,30 meter lång och kommer att passa alldeles perfekt framför teven och så kommer vi senare att komplettera med en fåtölj när vi vet exakt hur det blev.

Jag älskar denna färg (har gått från att vara beige till mörkgrå) och så är min egna personliga erfarenhet med min katt att hon inte lyckas riva sönder detta tyg (sammet) trots att hon har klöst på våra stolar. Därför var valet på soffan given ….

Enhetligt till köksmöblerna helt enkelt så längtar så efter att soffan kommer på plats, helt hade den fått komma nu för visst är det så att när något är bestämt så vill man helst att det ska ske direkt?

Kommer självklart att visa bilder men först ska jag ta reda på när den ska levereras <3

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariAnna Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna
Guest
Anna

Du ska inte vara lite ”vild och galen” och ta en i färg istället?😊 Typ petrol eller nåt. Jättefin i grått men kan vara snyggt om det bryter av lite. Men vad vet jag, det är du som är bra på sånt😊