Dag 5 & dagens hemma outfit …

Det går sådär bra för mig 5 dagar efter operationen. Har inte ont där de har snittat men får som varma attacker på låren vid minsta ansträngning.

Vid 10 mötte jag upp på Viskan en av mina trogna fd kunder från butikstiden som idag är kvar som väninna. Att ligga stilla hela dagen är inte bra så passade på nu när jag är hemma att umgås och få lite frisk luft.

Stan var rätt så tom den tiden på förmiddagen eller så är alla iväg och njuter av sin semester.

Efter vår gemensamma frukost gick vi till en av stans få butiker där vi båda provade varsin klänning.

Bara den där lilla ansträngning (som att lyfta på armar och ben) räckte för att jag direkt skulle känna mig yr och illamående. Likt igår på apoteket fick jag sätta mig en stund med ett glas vatten innan jag sakta tog mig hem till sängen där jag befinner mig sedan dess och där jag kommer att förbli tills imorgon.

Min klädsel här hemma =) Denna gördel är så viktig, dag och natt i 2-3 veckor och dag i ytterligare 2-3 …

Nu ska jag fortsätta titta på ett avsnitt till av en serie på Netflix som någon på Instagram tipsade om: ”Broadchurch”, en spännande engelsk kriminalserie som gör mig sällskap idag…

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariTina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tina
Guest
Tina

Jag vill också lyfta huden på mina ben. Har inte haft viktproblem men bara för mkt lös hud av ngn anledning. Vore intressant att de före/efter om du nu vill lägga upp när det är läkt. Hittar så lite info om just låtplastik så det ska bli kul att följa din resa :).