Morgonrock och bröllopsinspo …

Imorse gick jag upp sent för att vara jag (7.30) och så har jag strosat runt här i hemmet i morgonrock fram till 12.

Hur skönt och mysigt som helst speciellt med tanke på att jag vet att nästa vecka blir lite mer aktiv med Stockholm och Gotland som väntar.

Denna helg blir verkligen väldigt lugn med en massa mys, filmer och myskläder. Vädret bjuder på moln och regn så helt ok att bara krypa ihop i soffan och bara njuta av ljudet av regnet utanför fönstren.

Tre halvkoppar kaffe denna förmiddag …

Gillar du bröllop, vackra kläder snygga miljöer då rekommenderar jag som lite lördagsinspo att gå in på dessa två kvinnors insta story @giuliagaudino och @paolaturani. Gör det direkt då alla klipp och bilder försvinner inom 24 timmar.

Ser ut att ha varit en magisk bröllop med romantik, humor och tokigheter <3

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariMonica i NackaAnna Lengqvist Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna Lengqvist
Guest
Anna Lengqvist

Fint du har hemma <3

Monica i Nacka
Guest
Monica i Nacka

Å den färgen får jag snart, på mina luckor 🙏🏽🙏🏽🙏🏽