Betyg och sista jobbvecka …

Efter idag har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan mitt sommarlov/semester påbörjar vilket dock även innebär att betyg på alla elever ska sättas vilket många lärare upplever som en svår uppgift/ del av yrket.

Av naturliga skäl vill de flesta elever ha så bra betyg som möjligt även om ansträngningen kanske inte alltid har varit därefter. Känsliga dagar för många elever som får lite panik sista veckorna och ska helt plötsligt prestera allt mot slutet vilket är väldigt svårt att göra speciellt i språk och matematik.

Mina elever är tack och lov införstådda med sina betyg vilket känns väldigt skönt för mig. Nu måste jag dock ta tag i min egen prestation som elev i kursen jag pluggar i kriminologi på universitet och leverera det sista som jag ligger efter med.

Som sagt, jag är inte så mycket bättre =)

Imorgon har vi möten fram till 17, på fredag en heldag med mer möten och sommarfest <3

Nu väntar en promenad …

8
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariAnnaCeline Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Celine
Guest

Lycka till med betygssättningen! Kan tänka mig att det inte är så lätt!

Anna
Guest
Anna

Härligt med sommarlov??
Har själv varit tjänstledig från mitt lärarjobb för att läsa in två legitimationer till.

Anna
Guest
Anna

Svenska & Engelska, har läst in speciallärare & SvA.

Anna
Guest
Anna

Eller hur, vi är lika gamla förresten ?
Har alltid läst ngt sen jag slutade min grundutbildning till lärare, kommer alltid på något nytt jag vill lära mig??