Touch up …

När jag kom hem från Varberg gick jag till Klinik Villastan där jag fick lite botox.

Trots att jag aldrig har rökt får jag som ett litet rynkigt hål vid hakan av någon märklig anledning så min duktiga väninna Ann-Louise la lite extra där för att det ska bli mindre markant då jag stör mig en hel del på det. Har man en gång lagt märke till det så gör man det alltid nämligen =)

Är du nyfiken på de behandlingar som finns titta gärna på deras hemsida HÄR och kolla på filmen som finns på hemsidan. Tycker att den är så fin och lyckas förmedla den där mysiga och trygga känsla som är så viktig att få vid den här typen av behandlingar.

 

Ikväll har vi bjudit mor till oss för att fira lite att Nicole har snart avslutat första året på gymnasiet <3

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela Castellarimonica i nacka Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
MONICA I NACKA
Guest
MONICA I NACKA

Hej, du brukar ju ha rabattkod till wakakuu, är det nått du har på lur nu? Jag har fått 2 olika, men fungerar ej.. ;( morrmorr…
Sen undrar jag dessa mou, hur är dom i skaftet, det är den skon som är lite högre…i skaftet…
jag kan ha svårt att få ner foten i vissa ,med sånna skaft utan, tex dragkedja, … kan ibland bli fel… så va tror du? ;)
Retsamt att jag inte kan hitta en butik med mou i Sthlm ;( har googlat men ej hittat… vet du_?
ha en trevlig fredag å middag hos mor ;)

monica i nacka
Guest
monica i nacka

Tack för svar då ska jag klicka hem dom, i mörkgrå…
Sist jag skulle köpa dom tog dom slut ;(
;)