Mors dag …

Igår skickade jag ett meddelande till mor där jag bad henne möta upp mig på stan vid 1245. Hade nämligen bokat henne en pedicure som mors dag present så där fick hon sitta för att få fötterna skrubbade, filade och få naglarna målade.

Tror att hon var väldigt nöjd med sin present och idag var lilla mor extra snygg får jag allt säga i sin snygga jacka som är helt i min smak.

Nicole som har sovit hos en vän messade att hon var och handlade för att fixa ihop en tårta till mig och mormor så efter mors pedicure gick vi hem där Nicole väntade med tårta och paket!!! Hon tom. väntade vid dörren och uttalade de där tre orden som får vem som helst att smälta ”jag älskar dig” …

Ett paket från NK? Hmmmm … Vad kan det vara? Gissar att en viss pappa eller två pappor ligger bakom denna present som jag är så glad över <3

Gissa min glädje när den ursnygga kavajen jag provade låg i paketet!!! Nu håller jag tummarna för att de byxor de beställde i min storlek passar så att jag kan ha både byxa och kavaj <3

Här är det jag provade häromdagen och kavajen är nu MIN!!! <3

Många har frågat på instegram och märket är All Saints <3

Från imorgon ska jag verkligen ta bort bröd och socker från min dagliga kost fram tills vi åker till NY, dags att gå ner lite då byxorna måste bara passa =) Har precis ätit av Nicoles tårta så därför denna lilla konstaterande =)

Hoppas du har fått firat lite denna mors dag <3

Avslutar med denna underbara bild på Nicole och tre av hennes väninnor när de igår var bjudna på middag <3

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andrea
Andrea
1 year ago

Åh vilken snygg jumpsuit Nicole har på sig! Vet du vart den kommer ifrån? :) Kramar