En ny doft till mor?

Inlägget är reklam för Nordic Feel och innehåller annonslänkar

Snart är det Mors dag och ofta vill man uppvakta sin mamma med något.Kanske en brunch på stan, en skön & lyxig behandling eller varför inte den där flaskan som innehåller hennes favoritparfym eller kanske en ny sådan?

Nordic Feel kan du nu handla parfymer med hela 20% rabatt inför just Mors dag så titta runt på deras hemsida HÄR <3

Just nu använder jag Hermes och klassiska Clean till vardags.

Köpte dock för ett tag sedan denna från Gucci till Nicole <3

Ett annat tips på en helt underbar parfym som jag har haft och ska åter köpa är den från Tiffany. En av mina kollegor på jobbet önskade sig den i present efter att dagligen ha känt doften av mig i vårt arbetsrum. Den är bara så otroligt fräsch så ett säkert kort tror jag för de flesta ..

Den jag menar heter enkelt Tiffany och kostar ordinarie pris 1025:- på Nordic Feels hemsida…

 

Min syster önskade sig i Julklapp istället den nya från Dolce Gabbana som jag köpte till henne när jag firade Julen i Bologna så dofter lockar och är en väldigt trevlig och uppskattad present att få.

Som sagt, titta gärna in hos Nordic Feel för att hitta alla deras parfymer nu 20% billigare.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariSandra Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sandra
Guest
Sandra

Hej!🌸
Vilken av Tiffanys dofter rekommenderar du?