Att idag känna mig lite effektiv …

Om jag får börja med ursäkterna om att jag har vikarierat och därför jobbat mer än min tjänst i några månader (från mitten på maj är jag dock åter ”ledig” för studier på onsdagar och torsdagar), pendlat fram till för 2 veckor sedan med buss och tåg och därför lagt typ 4,5 timmar om dagen på att förflytta mig från och till jobbet (och kan inte läsa på buss/tåg) samtidigt som jag inte kan läsa när det är mörkt ute (trots belysning och rätt styrka på linser/glasögon) så har jag därför legat lite efter med mina studier.

En reda utomlands under Påsklovet på det så kände jag verkligen det som nog många av mina egna elever får uppleva vid några tillfällen under sina år i skolan: studiestress =)

Självklart hade jag kunnat ägna helgerna till det men har ärligt varit rätt så trött för att göra något annat än att bara ”vara”.

Nu är jag dock igång igen och har skrivit två inlämningar på 2 lästa böcker på två dagar. Har en inlämning och en hemtenta kvar innan jag är ikapp mig helt men nu när dessa är gjorda så känner jag att jag kommer att klara det med förutsättningen att dessa inlämningar blir godkända vilket jag håller tummarna för.

Vetenskapen att jag inom 2- 3 veckor även kommer snart att vara ledig på onsdagar och torsdagar gör självklart det hela enklare för då kommer jag att ha tid för pluggandet. Har nämligen sökt ”kriminologi B” och på Universitetet och då gäller det att ha klarat bokstaven A =)

Nu har jag jobbat, skrivit inlämning och pluggat så hjärnan kräver lite ”dolce far niente” så tänker sätta på en film och bara fokusera på handlingen och inget annat …

Känner mig duktig och då det är inte varje dag man har den känslan tänker jag njuta av den <3

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariSara Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sara
Guest
Sara

Hej Michaela!
Vill börja med att säga att du är så bra på många sätt, och är en sann inspiration!. Heja dig😊
Nu till min/mina frågor.
× Varför ville du bli lärare/sökte den utb?
× vad förväntade du dig utav utb, Och blev det som du förväntade dig ?
× vad tyckte du att du kunde tillföra innan du gick utb/blev klar?
Ha de bäst kram