Vilka kurser jag har sökt till höstterminen …

Ikväll om två veckor åker vi en vecka till Marbella!!! Enligt min syster som jag pratade i telefon med och som påminde mig om hur dålig jag är att själv höra av mig och att det är gratis att ringa =) så har mor redan börjat packa för den främsta anlednings till att vi alla ska träffas där är att en gemensam semestervecka som varken är i Bologna eller här i Borås är den vad mor önskar sig mest nu när hon fyller 70. Ska bli riktigt mysigt <3

Men tillbaka till nutid. Igår kom jag hem tidigare än vad jag vanligt gör på fredagar då klassen jag har som sista lektionen var på resa i Stockholm.

Skönt att vara hemma redan vid 14 så bytte om till träningskläder och åkte till Pickesjön för mina 4 km löpning. Skulle  springa även idag vid 14-15 men somnade =)

Fick. inte så många timmars sömn inatt så när jag la mig för att titta på en film vid 12 tiden slocknade jag =)

Nu har jag anmält mig till några universitetskurser inför nästa läsår. Vet inte riktigt hur mycket jag kommer att jobba så har valt några distanskurser för att sedan bestämma mig när jag vet lite närmare om hur det blir på mitt jobb. Har än så länge sökt kriminologi 2, filosofi 2, viktimologi (läran om offren) och rättspsykologi (avancerad nivå).

Älskar att titta på alla intressanta kurser som finns att plugga då skolmiljön är nog lite min arena …

Vill du se alla universitetskurser för hösten så är nämligen anmälningarna öppna. Titta in på antagning.se  

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariCarin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Carin
Guest
Carin

Hej !!
Vilken snygg pälsjacka du har på bilden,var kommer den i från?