När Nicole övningskör för första gången …

Nicklas, Nicoles pappa, och Nicole var för ett par veckor sedan på den kursen som man måste gå för att kunna börja övningsköra för hur konstigt det än låter i mina öron så är min dotter nu så gammal (16 år) att hon får börja övningsköra!!!

Totalt ofattbart! Om några månader får jag självklart också gå den kursen så att hon även kan övningsköra med mig men känner att hon får gärna göra det mest med sin pappa som är lugn och sansad, viktiga egenskaper i den situationen. Vet nämligen inte riktigt om jag skulle vara lika lugn och pedagogisk när det gäller just körning =)

Nicklas filmade lite men här ett kort från just filmningen på en fokuserad Nicole som nog tycker är hur häftigt som helst att sitta bakom ratten på sin pappas och extra mammas nya Volvo och köra för första gången.

Kul för henne att börja övningsköra lite redan nu efter om det dröjer 2 år innan hon kan ta det där körkortet som de flesta längtar efter att ta.

Idag har jag haft en Molly dag, dvs. en delvis söndag hemma med min katt som bara har legat och sovit på mina ben. Tycker att det är mysigt att ge henne en massa uppmärksamhet när man annars är på jobbet på vardagarna. Och lite egoistiskt är det skönt när hon ligger på de.

Det är nämligen så att den medicin jag tar sedan en vecka ca tar mot kolesterolet innehåller något som heter statiner som påverkar muskelfiberceller och där en vanlig biverkning är just muskelsmärta, ledvärk och allmän smärta i benen. Självklart tillhör jag de % som känner av detta… Hoppas att biverkningen försvinner (troligtvis inte) för igår hade jag riktigt ont men så får hjärnan anpassa sig lite då dessa tabletter är, enligt läkaren,  de bästa på marknaden om jag klarar av att stå ut med värken.

Mycket får de vara med dessa ben och imorgon kväll ska jag springa med Nettan då jag har bestämt mig för att nu springa 3 ggr i veckan om så även bara 5 km. Nu ska vi allt ta hand om oss för att förhoppningsvis kanske sänka både kolesterol och det höga blodtrycket på en naturlig väg så att jag kan i framtiden slippa mediciner som man ska ta endast om nödvändigt som just nu.

Molly kvällen fortsätter här a casa Castellari <3

0 0 Rösta
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Renèe
Renèe
1 year ago

Hej!
Läser din blogg lite då o då utan att kommentera, men nu så ;) kan jag inte låta bli…läs gärna detta om forskningen inom kolestrol och statiner//R
http://www.ravnskov.nu/svcholesterol/

Renèe
Renèe
1 year ago

Hej igen!
Tack för ditt svar, hoppas att ditt värde kommer ner på normal nivå genom träning…men tryck dig gärna vidare på Dr.Uffes länkar o läs..

Själv har jag också högt kolestrolvärde men har inte börjat medicinera för det, tyvärr är jag jätteskraj för statiner. Ha det bäst/R