Guldiga hästar …

7.30 var jag redan på jobbet idag iklädd min Ganni skjorta med bästa printet och i den underbara kombinationen av vitt och guldiga toner. Jag är inte direkt så förtjust i detta märke som de flesta verkar älska men just denna skjorta föll jag helt klart pladask i.

Jag ”hittade” den på Nathalie Schuterman HÄR …

Vet inte hur många koppar jag har druckit idag men många då jag sprang på toan rätt så ofta, vätskedrivande …

Har hållit i två lektioner i sociologi idag men nu är jag hemma, trött så klart då jag gick upp kl. 5 både igår och idag men imorgon får jag sovmorgon. Det räcker nämligen att jag går upp vid 6 då jag tänkte träna lite innan jag ska på läkarbesök och prata med min läkare gällande de blodprover de tog för några veckor sedan och som han imorgon vill prata med mig om innan jag sedan tar bilen till jobbet.

 

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariNettan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej
Jag vet att du inte har butiken mer, men jag köpte ofta byxan please hos dej, vet du någon butik i Stockholm som säljer märket? Jag har kollat men hittar ej, tänkte du kanske har något tips
Kram och Trevlig helg

Nettan
Guest
Nettan

Hej

Tack snälla för svar och så snabbt, jag kommer ringa imorgon
Kram

Nettan
Guest
Nettan

Hej
Vill meddela dej att jag pratade med 2 tjejer från butiken idag och de hälsar till dej och dom kommer skicka ett par vita byxor som jag var ute efter, jag är så lycklig. Bästa byxan ever hihi
Tack för tipset och Trevlig helg
Hoppas dina prover och din medicin blir bra
Kram