Löpning med en fantastisk utsikt …

Vaknade redan vid 2 tiden inatt för att ligga i ett halvvaket tillstånd i ett par timmar och vakna helt vid 4. Satte på de sista avsnitten på dokumentären ”The Staircase” och låg och tittade på den tills jag bytte om för att möta upp min väninna Nettan på Pickesjön.

Förra söndag började jag springa och på premiärdagen regnade det. Idag, andra gången så låg det snö men efter bara 10 minuter så var det det perfekta vädret. Sååå otroligt skönt får jag erkänna trots att jag är den som helst kryper in i värmen så fort det är lite kallt. Idag fick jag verkligen känna på hur underbart tom. jag kan tycka att det är.

Förra söndagen sprang vi 3,5 km, idag 4. Sakta men säkert ökar vi vecka efter vecka och för att otränade jag ska orka så springer vi allt annat än fort men då ingen jagar oss så handlar det mest om att bygga upp konditionen.

Efteråt fick jag göra några övningar med den vackra sjön som utsikt.

Nu har klockan passerat 12. Jag ska läsa en föreläsning i kriminologi, tvätta och dammsuga nöjd med att åtminstone idag har jag njutit av motion i utomhusmiljö.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariAnna Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna
Guest
Anna

Låter jättejobbigt med din sömn, har du provat tyngdtäcke nån gång? Verkar som att många blir hjälpta av ett sådant.