Kommer jag att våga?

Min vän Fazli skulle nog aldrig våga göra det för att inte ha mig skrikande på sin frisörsalong om jag inte skulle bli nöjd men ibland är det precis det jag vill testa, inte skrika men att låta en duktig frisör som inte har sin salong här i småstaden klippa upp mitt hår till en snygg frisyr för just nu känner jag verkligen att jag inte har någon.

Vad är det värsta som kan hända liksom? Blir jag inte nöjd så får jag väl ha hästsvans i några dagar och låta Fazli lägga några extensions och voilá så är det hela ordnat =) Ska inte klippa en kort kort frisyr men en snygg sådan någon gång i mitten/slutet på mars.

Som jag känner just nu så har jag bestämt mig och vet också vem som ska göra det då han har sagt i ett par hår att han vill klippa mig.

Felet man gör, jag gör är att ta fram bilder på någon som ser väldigt bra ut och tro att den frisyren förvandlar mig till henne, hahaha! Ingen hänsyn till att denna tjej är typ 15 år yngre, hur sminkad som helst, photoshopad och fotad av en proffsig fotograf, nej sådana detaljer är helt oväsentliga =)

Undra hur många frisörer har fått brottas med kunder som tror att de förvandlas till någon annan bara för att de har liknande frisyr?

Charlize är inte lika ung som Khloe Kardashian men en av de vackraste kvinnor så det hjälper inte =)

Vi får se om han som ska få detta känsliga uppdrag tycker att jag ska ha luggen på ett annorlunda sätt men ungefärligen dessa längder är tanken tror jag (säger hon lite skeptiskt =)

Om du skulle få rösta vad tror du: Tummen UPP eller NER på att klippa mig?

12
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Michela CastellariKMiaAnnaPernilla Eklund Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Monica i Nacka
Guest
Monica i Nacka

JAA ;) det växer ju ut, igen å i värsta fall finns det ju hår att köpa ;)) Kör på ;) Roligt att planera semester, själv har jag nyss bokat Madeira, med svägerskan jag bjuder henne, hon har inte varit utomlands på 29 år?? och Irland, med maken <3 (har du varit där? Tipsa gärna) men sommaren vet jag ej ännu,lite sugen på Marbella annars blir det den vanliga , Mallis , älskar att det är en kort flygresa. Är så dålig på att kommentera , men läser som sagt varje dag.. Men nu kom jag tänka på den stackars… Read more »

Pernilla Eklund
Guest
Pernilla Eklund

Absolut tummen upp. Kul och göra något annat och lite speciellt. Det växer ju som sagt ut.

Anna
Guest
Anna

Hade lika långt hår som du i början på 90-talet, gick till frisören och sa att jag ville ha samma frisyr som ”Minimjölks-Emma” (Emma Wiklund). Och hon hade riktigt kort hår, sen dess har jag varit korthårig. Trivs så bra, och gillar att jag inte ser ut som alla andra i håret.

Mia
Guest
Mia

Tror att det skulle bli så snyggt med lite kortare.
Ska själv klippa mitt hår nästa vecka och hoppas att jag vågar ta en rejäl bit på längden. Ibland känns det som längre hår ”tynger ner” hela personen.

K
Guest
K

Klipp du av det, det blir säkert superfint. Jag tappade allt hår efter cellgifter, och har nu en riktigt kort frisyr, dessutom i en annan färg. Får komplimanger varje dag för mitt korta hår. Det fick jag inte när det var blonderat och längre…Tyvärr kommer jag inom kort att tappa allt hår igen pga nya cellgifter, och det känns sådär faktiskt. Men, får ta fram mina bandanas som jag hade förra omgången. Så, det är inte farligt att klippa sig😉

K
Guest
K

Jag förstår din vånda inför klippningen, men jag ville bara förmedla att det kan ju bli alldeles superbra med nytt. Ja jag har kvar butiken och kan säga att det är ingen lätt match, inte bara att jag är sjuk, utan allt annat som det innebär också. Så vi får se framöver hur jag kommer att klara det. Kram