Att få känna att det är fredag …

Det har nog aldrig hänt innan att jag har känt på riktigt ”skönt att det är fredag” då jag har om så bara i några timmar oftast haft butiken öppen åtminstone på lördagar sista månaderna men idag kunde jag verkligen få känna den där sköna känsla av helg trots att den ska präglas av förberedelser och egna studier. En låtsas ledighet med dock inga speciella tider att passa, det är ledighet för mig =)

Med tanke på att jag har gått upp vid 5 på morgonen hela veckan så är det inte så märkligt att det är rätt så skönt med en mysig fredag kväll hemma. Ett varmt bad, lite skön musik, göra mig pinsam framför Molly genom att sjunga och dansa för sin katt och så lite Teds talk på detta, kan faktiskt inte tänka mig en så mycket bättre fredag kväll.

Nu ska jag se om jag kan finna filmerna som är baserade på Zimbardo kända socialpsykologiska experiment på Stanford University samma år som jag föddes (1971).

Det och sedan en god natts sömn med hoppet att inte vakna förrän 6.30 imorgon lördag för den tiden betyder sovmorgon för mig …

Buonanotte <3

 

4
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariJonnakerstin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
kerstin
Guest
kerstin

Varför har du dom hemska läpparna ? du hade varit så söt utan dom !

Jonna
Guest
Jonna

Men Kerstin! Vilken jävla kommentar! Bra svar Michela.