Vårterminen är nu igång …

Klockan är snart 22 och mina ögon går i kors. Att gå upp vid 5.15 tiden är tidigt så nu har jag gått från att vara en nattuggla till en sådan som gärna kryper ner under täcket tidigt.

Idag hade vi ett längre morgonmöte med frukost som vi bjöds på resten av dagen ägnades åt planering inför morgondagen då eleverna börjar då.

Just då träffar jag alla mina 3 klasser i italienska men på torsdag är det premiär då jag ska träffa mina 2 nya klasser som jag ska undervisa i psykologi!!! Spännande! Idag gick jag till ett klassrum och testade hur man gör för att visa en powerpoint presentation för viktigt att allt sådant fungerar och gillar alltid att dubbelkolla och säkerhetsställa i den mån jag kan.

På onsdag får jag ta några dubbel espresso för då ska första lektionen vara klar för båda klasserna och oturligt nog ska de inte riktigt gå igenom samma delar av psykologin så får förbereda separata lektioner. Men om psykologin först på onsdag för idag gällde logistik, nytt schema, lära mig hur man visar presentationer och så den där röda pennan som betyder rättning av prov i min värld och det är precis det jag satt och gjorde i några timmar idag…

Nu ska jag sova, imorgon väntar morgonklockan och nu är klockan 22 så säger buonanotte och kommer att somna otroligt gott =)

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariKnutMagdalena Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Magdalena
Guest
Magdalena

Snygg skjorta du har, märke?

Knut
Guest

Vilken snygg fröken :-)