Håller du med Nicole eller mig?

Kan fortfarande inte annat än skratta åt min dotters kommentar om hur ful min skjorta från Babour är medan jag själv älskar min nya alldeles perfekta sådan att ha på jobbet och så är jag den som föredrar mer rutor än ränder. Tycker att mönstret är klassisk, tidlös och därför var jag och ÄR fortfarande så otroligt nöjd med mitt köp trots Nicoles diss =)

Kunde inte annat än att reta henne lite med några extra bilder på den som jag skickade till henne …

Jag brukar alltid ha blusar/skjortor lite inne i jeansen så att skärpet syns (då jag tycker att ett snyggt skärp är en favorit accessoar) men dessa nya denim är så otroligt höga i midjan att det såg bara konstigt ut =)

Så min fråga är mest på skämt då jag tycker om den oavsett:

  • tillhör du team Nicole som tycker att den är FUL eller är du team Michela som tycker att den är SNYGG?

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Michela CastellariKatarinaKitty BensköldMalinMaria Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Maria
Guest
Maria

Team Michela😍du klär i allt!!
Skjortan är 👌

Malin
Guest
Malin

Skjortan e 👌👌👌👌👌

Kitty Bensköld
Guest
Kitty Bensköld

Jättesnygg!!!!!

Katarina
Guest
Katarina

Snygg!!