Hur har det gått med min juicefasta?

Hemkommen från jobbet, det ser ut som att det är natt medan klockan är bara 17.30 och ja, hur har det gått med mina juicer nu när jag är på sista dagen? Se tidigare inlägg om min juice fasta om du är intresserad.

De första 3 dagarna var jag hur duktig som helt, stod ut med att vara något hungrig trots att Nicole fikade med vänner och lagade urgod mat. Viktigt att veta att man inte heller ska dricka kaffe …

Jag tog mina gröna juicer och la mig typ i sängen redan vid 18 för att slippa tänka mat och försökte istället aktivera hjärnan på någon film. Dag 4 åt jag 3 dadlar och av någon märklig anledning så var jag inte ens hungrig (kanske de där dadlarna som mättade =) och idag dag 5 har jag köpt med mig en sådan där liten mini chokladboll gjord på dadlar som är fantastisk god och nyttig även om den inte ingår i juice fastan.

Sammafattningsvis kan man nog säga att jag har kört utan någon som helst fusk i 3 dagar och 2 dagar med någon liten mini mini fusk som dock är väldigt liten =) Har gått ner 2,3 kg. på 5 dagar och ja, jag är medveten om att man går upp de om man börjar äta som vanligt direkt….

Imorgon ska jag äta en sallad och dricka juicer resten av dagen för att inte magen ska chockas direkt då jag tänker inte gå upp de där 2,3 kg. igen … Tycker nog inte att jag har fått mer energi men å andra sidan har jag kört de där gröna juicerna som knappast ger energi men känner mig definitivt fräschare, har fått bort det värsta sötsuget samt blivit av med sockersvullnaden =)

Efter Jul ska jag nog köra en juicefasta igen men kommer att göra det i 3 dagar för att de andra 2 köra juicer men med en sallad till lunch. Vill inte lägga kroppen på svält för annars går man verkligen upp i vikt efteråt. Det som rekommenderas i max 2 veckor är att juicefasta 2 dagar, äta vanligt 1 dag, juicefasta 2 dagar, äta vanligt 1 dag, osv…. det sägs av vissa vara det optimala vilket jag som inte kan något alls om sånt tycker låter rätt så vettigt.

Nu ska jag ta en juice till denna sista kväll och faktiskt njuta av att det är fredag kväll… Imorgon är butiken öppen 11-13 om du har vägarna förbi <3

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariAnna Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna
Guest
Anna

På 80-90talet var det så inne att fasta, provade en gång med grönsaks- och fruktjuicer. Men hjälp vad man luktade när alla slaggprodukter kom ut genom porerna? Några dagar efter avslut blev jag superpigg så det var värt att bara dricka en vecka. Ha en skön lördag?