När något som man tycker är lite pinsamt är ändå viktigt att prata om …

Efter dagens radiointervju ringde de mig från Expressen då även de tycker att det är så viktigt att prata öppet om något som förvisso kan kännas pinsamt att prata om men så viktigt att några gör även för att få fram informationen om hur vanligt det är och för att man även ska få reda på att en enkel operation på ca 15 minuter gör att du blir av med detta problem som kanske har medfört att du avstått från exempelvis träning.

HÄR för att komma till artikeln i Expressen.

Nicole läste den precis och skrattade för att jag nämner hennes födelsevikt som en orsak till att det var då det började =)

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariMia Engström Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mia Engström
Guest
Mia Engström

Hej Michela,

Jag hoppas att du är en av dem det faktiskt går bra för även på lång sikt. Men om/när du får komplikationer efter din operation är du välkommen till Swedish Mesh Support. Vi finns på Twitter och Facebok. Jag vill även tipsa om den brittiska stödgruppen Sling The Mesh på Facebook.

Vänliga hälsningar
Mia Engström,
nätskadad och grundare av Swedish Mesh Support.