Plasmapen behandling, så ser jag ut dag 4 …

Nicole är hos sin pappa till torsdag men ringde henne för att fråga om hon skulle följa med på en liten promenad. Gissa min förvåning när hon svarade ”Ja” =)

Sista dag på bådas höstlov för imorgon kör skolorna igång igen och då är det lite intensivare fram till Jullovet.

Skönt har det dock varit med lite ledighet även om jag har fått mest vila efter mitt besök på akuten i söndags. Lite syre idag vilket behövdes samtidigt som en promenad är den perfekta aktiviteten för att kunna prata med min tonårsdotter, riktigt hög mysfaktor.

Har varit lite orolig över att börja jobba med svullna ögon och kinder men idag har mycket av svullnaden lagt sig och tror att imorgon bitti kommer det att se ännu bättre ut och det som jag inte kan dölja med lite foundation får jag helt enkelt bjuda på =)

Så här ser jag ut dag 4 utan smink så klart.

Nu ska jag se om jag vågar titta på en thriller som min väninna Mikaela rekommenderat med orden att den är bra men lite läskig … Klarar jag av läskig tro?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariMika Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mika
Guest
Mika

Vilken thriller är det