Har du tips på collage sidor?

Sitter och testar hur man gör collage för bloggen och roade mig lite med att göra en lista på födelsedagspresenter (självklart önskar jag mig hälsa för mig och mina kära samt fred på jorden först=) jag ej hade sagt nej till, hahaha!

Någon av er läsare (jag är rätt så oteknisk) som vet någon gratis sida där man kan göra collage? Som du ser blev inte denna riktigt så bra så får nog öva vidare men tar gärna emot tips om du har någon <3

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariMary Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mary
Guest
Mary

Ladda ner appen pic collage. Där kan du flytta foton/ bilder som du vill och ändra storlek, färg på bakgrund, lägga till text , blingbling ramar mm. Gratis !