Operationspresent och lite inredning …

Som jag skrev igår fick jag även en operationspresent vilket är så gulligt och så välbehövligt samtidigt som den även är en liten liten pik för att jag nu inte längre har några ursäkter att komma med =)

Helt nya löparskor för om 4 veckor kör jag igång med min kondition på löpbandet!!!

Precis vad jag behövde så blev verkligen glad för de.

Förutom löparskorna hade Ulrica och Hans som driver M2 Interiör varit här hemma och grejat lite medan jag var i Stockholm. De har satt upp en lampa, köpt och burit en stor växt och så har de även fixat en sak i köket som jag visar när det är färdigt. Sååå otroligt nöjd …

En otrolig lyx att få vissa saker fixade när man själv inte vet var man ska börja.

Har nu på förmiddagen tagit en kaffe med Tania och nu ligger jag åter i sängen en stund men tänkte snart ta en liten promenad då det är så fint ute …

Trevlig lördag på er så länge <3

 

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellarianneliLina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lina
Guest
Lina

Perfekt present efter operationen. Följer med spänning hur det ska gå när du börjar löpträna. Jag längtar så mycket jag med….

anneli
Guest

Jag har också inskaffat nya skor för springa med, måste bara vänta tills min inflammation har gått över i benet så är det back to basic :)