A star is born …

Hemkommen från en otrolig film med Nicole, Ann-Louise och Saga. Kärlek och sorg i  ”A Star is Born” med Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna.

Här ser ni de på röda mattan vid filmfestivalen i Venedig. Lady Gagas rosa fluffiga klänning är signerad Valentino om du nu undrade vem som är designern.

Filmen har fått en fantastisk mottagandet av både publik och kritiker vilket är extra roligt för Bradley Cooper som även är producent till den. Vem visste att Lady Gaga även kunde vara en sådan duktig skådespelerska och att Bradley Cooper även kan sjunga?

HÄR trailern

Tror att filmen kommer att få några Oscars om man frågar mig. Musiken är amazing, båda är fantastiska i sina roller samtidigt som jag kan inte förneka att Bradley är ursnygg i rollen som den alkoholiserade Jack.

Har du inte sett den måste du bara se den och ja, den här filmen ska ses på bio tycker jag och ett tips … ta med dig näsdukar …

OM du vet var man kan köpa en jacka som den Bradley har på sig tipsa mig gärna, måste bara ha en liknande i brun manchester!

 

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariHelenaGeorge Larsson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
George Larsson
Guest
George Larsson

Måste jag bara se och då på Bio så klart … ha en bra vecka i skolan Michela

Kram G

Helena
Guest
Helena

Tror bestämt det finns liknande på antingen H&M eller zara på herravd