Kläder till din bebis/ditt barn …

Inlägget är reklam för Babyshop.se och innehåller annonslänkar

Även om Nicole är numera en tonåring så minns jag väl bebisperioden då jag gärna spenderade mina pengar på kläder till henne (vilket jag dock gör fortfarande) och älskade att ibland även köpa något märkesplagg mer för min egen skull än för hennes så klart =)

Trots att jag inte tänker skaffa barn (en räcker för min del) så kan jag inte annat än att bara titta runt i webshopen Babyshop.se där de säljer en massa ljuvliga plagg från både exklusiva och mindre exklusiva märken, allt från Gap till Gant,  från Esprit till Dolce Gabbana. Förutom kläder finns en mängd olika accessoarer och mysiga presenter att ge bort till den blivande mamman.

Denna söta från Love Moschino finns i både rosa och ljusblått …

Kolla dessa jackor från Moncler eller Burberry <3

Och till en kille denna klassiska tröja från Tommy Hilfinger …

Titta gärna in HÄR för en massa inspiration till din bebis eller till någon blivande mamma, finns nog inga gulligare kläder <3

 

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariAnnaNicki Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nicki
Guest
Nicki

Men va? Varför gör du reklam för en butik som säljer bebiskläder? Din blogg handlar väl varken om bebisar eller barn? Tips: välj dina samarbeten lite bättre!

Anna
Guest
Anna

Vilka sööööta kläder !!! Min bästa väninna ska ha barn så perfekt tips till mig då inga barnbutiker finns här förutom barnavdelningen på HM =)
Har du någonsin funderat eller velat ha ett barn till?