Från våren 90% tjänst !!!

Nyper mig lite i armen för idag har jag fått förfrågan om att från vårterminen jobba hela 90% då jag även ska få ha 2 klasser i psykologi!!!

En av psykologi lärarna ska nämligen vara tjänstledig nästa termin så jag får då möjligheten att undervisa i detta ämne som är en sådan underbar kombination till mina klasser i italienska. Såååå glad!!!

Från 45% till 60% och från januari 90%, det går undan minsann men så ska jag allt klara av mina kurser i kriminologi trots att det kommer att kräva en hel del disciplin från min sida och helgerna kommer delvis att ägnas åt detta. Den typen av utmaningar gillar jag dock att ha och tänker verkligen bevisa att det går …

Idag har en av mina klasser haft prov i italienska så ska sätta mig och rätta några efter att ha hämtat en kopp kaffe i fikarummet. Ute är det höst numera men vem klagar? =)

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Michela CastellariLärarenPelleCecilia Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cecilia
Guest
Cecilia

Å så roligt!!! GRATTIS!!! 💕

Pelle
Guest
Pelle

Va roligt kul när det går bra.
Grattis det är du värd!

Läraren
Guest
Läraren

I tanke på den lärarbrist det är i Sverige just nu så kan typ vem som helst få 100% tjänster på skolor…