Ny layout i bloggen …

Har länge velat ha en ny renare design i bloggen för tro det eller ej men även jag kan ibland tycka att ”less is more” och nu ä l s k a r jag min lilla blog och hur den ser ut tack vore hjälpen som Sanela har givit mig i detta. Tack snälla!!!

För tillfället har jag valt att ha bilden nedan som header, ingen favoritbild men kände inte för att ha samma som innan även om just den bilden var definitivt en jag gillade väldigt mycket. Får helt enkelt se till att fota en ny favorit inom kort.

Större bilder, länk till Instagram/facebook/mailen när du skrollar ner och som sagt en enkel, ren och snygg design. Mer behövs liksom inte …

Ville helt enkelt bara hälsa dig välkommen till denna nya layout, tacka Sanela för hjälpen och nu när tjejerna är tillbaka från sin inskuttsfest som de tyckte var lite barnslig (frågade om det var fiskedamm och rita knorren på grisen lekar =) så kan jag släcka ljuset och sova lite.

Buonanotte amici miei <3

7
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Michela CastellariMikaelAnetteAnnaENettan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej
Snygg header och skoj med ändring i bloggen. Vad fina lockar du hade i tidigare inlägg, så skönt att bara gå att tvätta håret o få de fixat
Ha en fin helg
Kram

AnnaE
Guest
AnnaE

??

Anette
Guest
Anette

Nya layouten är super fin! Less is more….inte alltid men absolut nu!
Ha en skön söndag :)

Mikael
Guest
Mikael

Fråga om de inte har lite historia och svenska åt mig?