Säsong Mou Boots med 20% rabatt !!!

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar.

Snart är säsongens för mina favoritskor MOU bootsen som jag har verkligen lyckats sälja in i butiken och fått många kunder att upptäcka. Nu när jag själv har bara några få kvar och inte några kvar alls i den mer klassiska modellen tänkte jag tipsa om att du kan finna MOU precis HÄR.

DET BÄSTA jag såg nu är att du får 20% om du anger koden: shoes&bags20 (gäller till 23/9 och gäller även på andra skomärken med undantag för Acne studio samt väskor)

Som exempel finner du märken som Ugg, Marlene Birger, Tory Burch, Mou, Bally mm.

Jag är den som tycker att det är roligare med märken som inte syns på varannan människa och speciellt som inte alla tonåringar går runt med samtidigt som jag tycker att Mou bootsen är skönare och tåligare än många andra i samma genre.

Mina favoritmodeller är inner wedge då den har som en osynlig kilklack som gör att du känner dig klädd då du kommer upp lite och så gillar jag även den låga varianten som kallas för sneakers. Här nedan ser ni bild på två av mina som just är i de två nämnda modellerna.

Jag har fyra par själv som jag bara älskar och går alltid barfota i,  även när det förra vintern var -12 grader. De håller värmen kan jag lova och foten andas i de så en alldeles perfekt sko för de likt mig som gillar en cool sådan som dock även är väldigt praktiskt och skön.

Klicka dig fram till de hos Wakakuu som är en av de få svenska webshopar som har de och nu när jag själv inte längre tar in de då jag håller på och stänger vet jag att många efterfrågar de nu när hösten och vintern kommer.

 

6
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariNettanKarin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej

Vad kommer du ta in i webwhopen? eller kommer din försvinna som butiken?
Ha en fin helg
Kram

Nettan
Guest
Nettan

Hej

Ok, förstår, Tack för svar. Synd, då kanske de kommer fler plagg till våren
Tack så mycket, härligt med helg
Kram

Karin
Guest
Karin

Jippi beställde ett par Mou med din rabatt, tack! Jag har ett par i guld höga i den vanliga modellen & ett par gråa i modellen med inbyggd kilklack! Nu blev det ett par svarta!! Sen är jag redo för kylan!

Kram Karin❤