Rabattkod: 15% rabatt på boende i Marbella …

Och så fick jag ett mail precis och jag får ge er som är intresserade att resa hit till Marbella och bo i den lägenhet där vi bor eller någon av de övriga tre som finns på hemsidan www.hyramarbella.se  R A B A T T med hela 15%!!!

Hur bra är inte det??? Helt underbart för visst är det mysigt med miljöombyte, sol och bad. Vem tackar nej till det liksom …

Varför inte redan nu boka till nästa år eller varför inte komma hit i september-oktober när det fortfarande är somrigt varmt eller på våren som jag ska göra nästa år när vi ska fira mamma som blir 70 år med min syster och syskonbarn? Då har vi dock bokat en av de större lägenheterna som jag dock inte själv har sett live.

Vi bor nu i lägenheten 406 i lägenhetskomplexet Carolina Park med Puerto Banus 5 km härifrån och Gamla stan 2,5 km. Båda når man genom att enkelt gå den mysiga strandpromenaden om man nu inte vill ta en taxi.

Några bilder från den lägenhet som vi kallar för ”hemma” just nu …

Allt finns i lägenheten. Du behöver inte ta med dig lakan och handdukar om du nu inte önskar ha med dig egna. Wifii fungerar hur bra som helst vilket självklart glädjen både mig som bloggar och tonåringar som använder mobilen kontinuerligt.

Vår lägenhet är för egentligen max 3 personer då en bekväm dubbelsäng finns i sovrummet men så finns även en soffa som enkelt förvandlas till en bäddsoffa. Bekväm är den också. Vi alla har reagerat över att hur bekväm en bäddsoffa kan vara för när jag var ung då var de allt annat än det =)

Toaletten är fräsch med dusch och alldeles perfekt i denna mindre men välplanerad lägenhet.

Det bästa är dock är takterrassen som är stor med bord, 3 stolar, soffgrupp och två solsängar. Utsikt över poolområdet som du som boende nyttjar och med utsikt på havet vars strand ligger bara 200-300 meter ifrån.

Se fler bilder på hemsidan HÄR (maila de om du har frågor) och det är just där du skriver in rabattkoden ”MICHCAST” för att få de 15% rabatt på boendet som jag får nu ge er!

Bokningen måste du göra innan sista juli för att få de 15% som jag får ge dig så vänta inte för länge <3

 

One thought on “Rabattkod: 15% rabatt på boende i Marbella …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *