Tekniska problem med bildöverföring …

Nu har vi haft en riktig skön eftermiddag/kväll här i vår mysiga lägenhet i Marbella, jag har tagit en massa bilder MEN när jag skulle överföra de så gick det med endast några få stycken så nu sitter jag här och är lite smått irriterad över tekniken som jag inte förstår mig på och får inte in bilderna i datorn. SUCK!

Den kanske behöver bara sova och allt är ordnad tills imorgon? Hoppas hoppas för vill inte behöva vänta en vecka för att blogga om denna härliga vecka eller så får jag söka efter en Apple butik här i Marbella där de kan hjälpa mig. Typiskt!

Men bilden på när vi var och handlade är med från idag =)

Vi har nämligen fyllt kylen här i lägenheten med en massa dryck, frukt och några få onyttigheter (väldigt få får jag ändå påpeka).

Imorgon ska vi till den berömda lördagsmarknaden för att själva måla kinden med svenska flaggan och heja La Svezia på något ställe som visar matchen.

Hoppas det där med bilderna fungerar imorgon för sådant kan konsten att få fram min irritation …

Kram från en fantastisk solig Marbella …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *