Att överraska med några avslutningspresenter …

Hela morgondagen, torsdagen är jag i Göteborg och så även närmaste 7 dagar från tidiga morgon till sena kvällar. Missar därför Nicoles skolavslutning men då den stunden i kyrkan då vi föräldrar får närvara är väldigt kort så har hon sagt att det inte gör något vilket kanske även kan bero att jag har deltagit i några av klassens aktiviteter och så kommer pappa med familj så klart att finnas där.

Detta väntade dock henne när jag hämtade henne från skolans middag för vill inte behöva vänta en hel vecka för att ge henne mitt presentbord med små och stora olika paket innehållande allt möjligt.

En necessär från Marlene Birger hade hon önskat sig så hoppas att all smink kan nu läggas in där istället för att hittas lite överallt.

Komponerade även en egen bukett till henne som jag bara blev så kär i själv …

En bikini behövde hon också så passade på att köpa den (då jag skulle ha fått göra det ändå) men roligare att ge bort den i present tillsammans med resten. Hon har även börjat samla på muggar, skalar och tallrikar från Mateus så kul att få ge henne även något som läggs vid sidan tills den dagen hon flyttar hemifrån.

Nu ska jag dock lägga mig för klockan är snart midnatt och ska upp 5 för 5.30 kommer Pia och hämtar mig då min arbetsdag imorgon är till 21. Mamma Mia!!! =) Kul ska det bli iaf. så dags att sova med förhoppning att min lilla har förmodligen ett extra brett leende när hon lägger sig, efter en fantastisk trevlig kväll i skolan och lite trevliga paket.

Måste avsluta med att berätta att när jag hämtade tjejerna och började köra iväg så sprang en väldigt söt kille efter bilen och knackade på rutan. Han ville bara säga att Nicoles klänning hängde utanför bilen och allvarligt hur gulligt är inte det? En riktig gentleman som verkligen gjorde något han inte behövde. Gillas av mamma Castellari =)

Godnatt på er nu!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariEwa Marie Almberg Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ewa Marie Almberg
Guest
Ewa Marie Almberg

Åh så mysigt! Avslutningarngarna glömmer man inte!
Jag blir alltid så rörd över alla fina sånger, ja hela
ceremonin är ju så högtidlig!
Vilka fina presenter du köpt.
Myspys dag♥️
Kram