Blommor, skelande ögon och efterlängtade sneakers …

Jag bara älskar att få blommor och tycker nog att jag får det alldeles för sällan egentligen =) men nu har jag både fått några från en underbar kund och så även från Nicole som idag uppmärksammade mig med rosa rosor och ett kort på Mors Dag.

Kolla på Mollys ögon, hon är så himla söt när hon skelar =)

Vid 12 åkte Nicole, kompisen Kimmie och jag till Åhaga där Nicole jobbar då tjejerna ville kolla om de hittade något de gillade. Nicole köpte 2 klänningar, samma klänning i 2 olika färger för 100:-/styck och jag ett svart något sexigt linne som visar lite utan att egentligen visa alls =)

Och Nicole invigde sina sneakers från Gucci som hon har betalat nästan helt själv med sin första lön. Jag äger några % så att även jag kan få använda de vid utvalda tillfällen =) I över ett år har hon suktat efter de och hon är så nöjd som man ska vara när man har jobbat ihop till något man har längtat efter.

Nu ska jag boka upp lite helger framöver …

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela Castellarimiranda Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
miranda
Guest
miranda

Länge sedan jag kommenterade hos dig. Vi tycker lite olika om det här med operationer och vad som är snyggt och så. Det är fine. Jag vill bara säga att din dotter är kanonfin. Naturligt vacker. Snälla gör inte om henne till något plastikexemplar. Men det har du säkert inte tänkt heller.

Länge sedan jag läste nu men beklagar med Knut! Det verkade vara en ögonsten. Ska läsa ikapp.