Att säga ifrån och laga mat …

När jag vaknade imorse kl. 4.30 för att gå och träna kände jag mig lite illamående så stannade kvar i sängen och somnade (tror jag) om en kort stund innan det var dags att gå med Knut till mor då han ska sova över hos henne inatt.

Gick till centralen där jag skulle ta bussen men något måste ha hänt för vi alla stod där i över en timma i kylan och väntade utan att bli informerade när en buss skulle komma. Till slut kom en och jag var lite frusen för just idag av alla dagar hade jag inte på mig mina Mou boots vilket jag fick snabbt ångra … På bussen kom även ett yngre par med sin pitbull vid namn Adolf och när chauffören sa något till de om reglerna som gäller på bussar så vräkte killen några rasistiska kommentarer till honom som fick mig att snabbt reagera. Jag är nämligen inte den som kan sitta passiv och lyssna på någon som beter sig illa så även om mina ord knappast påverkade honom så var jag för egen skull ”tvungen” att säga något till dessa två yngre individer var åsikter vars uttalanden var helt oacceptabla. Skönt att säga ifrån …

Dagens föreläsning handlade om polispsykologi och så blev jag hämtad kl. 15 för att tillbringa kvällen vid kusten. Vi handlade och lagade en någorlunda nyttig thailändsk inspirerad rätt som var väldigt god. Lagom mätt nu när mörkret faller och har havet som utsikt.

IMG_2591

IMG_2582

Imorgon onsdag väntar först en lektion och så åker jag direkt hem till Borås för tänker ha butiken öppen 15-18, på torsdag är den öppen 11-18.

Nu ska jag njuta av kvällen <3

7
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Michela CastellariKatarinaKHanna Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Hanna
Guest

Bra att du vågade säga i från! Så irriterande med personer som beter sig illa.

K
Guest
K

Är det en ”hjärtevän” du har i Varberg?

K
Guest
K

; )

Katarina
Guest
Katarina

Det hade jag med gjort. Bara för att provocera ännu mer så döper dem hunden till Adolf, herregud!